Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι πρώτες φώτο με μαγιό είναι το κάτι άλλο, εσύ τις είδες;
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι πρώτες φώτο με μαγιό είναι το κάτι άλλο, εσύ τις είδες;

Οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκίνησαν για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες της με μαγιό και… είναι το κάτι άλλο!

Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μαγιό είναι άκρως εντυπωσιακές! Η παρουσιάστρια έχει ένα καλλίγραμμο κορμί παρά τις τρεις γέννες.

«Σήμερα λέω επισήμως καλό καλοκαίρι!» έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια της εκπομπής, Happy Day και δημοσίευσε υπέροχες καλοκαιρινές φωτογραφίες της.

Η Σταματίνα, όπως είναι γνωστό, ακολουθεί μία σωστή διατροφή και προσπαθεί να γυμνάζεται.

stam_tsimtsili_357510116_18375613747053648_1587949724113482723_n.jpg

Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει: «Από τα 18 μου άρχισα να προσέχω τι τρώω και να γυμνάζομαι. Μου αρέσει να είμαι λεπτή. Αποφεύγω τα τηγανητά και τα πολύ βαριά φαγητά το βράδυ, ενώ δυο φορές την εβδομάδα καλομαθαίνω τον εαυτό μου με ένα γλυκό. Γενικότερα πίνω αρκετό νερό και κινούμαι πολύ».

Η παρουσιάστρια του Happy Day δημοσίευσε τις φωτογραφίες της χωρίς φίλτρα και ρετούς αφού άλλωστε δεν τα χρειάζεται και… έγινε χαμός από σχόλια των followers της για την αψεγάδιαστη σιλουέτα της και της ευχήθηκαν να περάσει ένα αξέχαστο καλοκαίρι με την οικογένειά της στην Πάρο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ποζάρει με το απίθανο μαγιό της που αναδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα της και μείναμε άφωνοι με την αψεγάδιαστη σιλουέτα της, δείτε την και εσείς στην παρακάτω gallery

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved