Έλενα Τσαγκρινού: Γονάτισε οn stage και της έκανε πρόταση γάμου ο DJ Stephan!
Showbiz

Έλενα Τσαγκρινού: Γονάτισε οn stage και της έκανε πρόταση γάμου ο DJ Stephan!

Μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της ζωής της είχε την ευκαιρία να ζήσει η Έλενα Τσαγκρινού το βράδυ της Κυριακής κατά τη διάρκεια του live της σε γνωστό κλαμπ στον Πειραιά! O αγαπημένος της, DJ Stephan γονάτισε μπροστά της και της έκανε πρόταση γάμου μπροστά σε όλους τους παρευρισκόμενους!

Η αντίδρασή της τραγουδίστριας ήταν αυθόρμητη μιας και πιάστηκε εξ απροόπτου αλλά δέχτηκε την πρόταση του αγαπημένου της και είπε το πολυπόθητο «Ναι».

«Θα το κάνω φλώρικα αλλά δεν πειράζει. Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου. Πες το δυνατά να το ακούσουν!» φώναξε ο DJ Stephan στη σκηνή την ώρα που η αγαπημένη του τον κοίταζε με απορία. Μάλιστα τόλμησε να γονατίσει μπροστά στους χιλιάδες ανθρώπους που διασκέδαζαν στο νυχτερινό κέντρο και της πρόσφερε ένα μονόπετρο!

Ο κόσμος χειροκροτούσε και ζητοκραύγαζε με την Έλενα Τσαγκρινού να μην έχει άλλη επιλογή από το να δεχθεί την πρόταση. Η ίδια φορούσε ένα σέξι χρυσαφί φόρεμα και έδειχνε πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη.

Δείτε το καυτό φιλί που αντάλλαξαν μετά την πρόταση γάμου!

O DJ Stephan και η Έλενα Τσαγκρινού συγκατοικούν εκτός από την Panik Records και κάτω από την ίδια στέγη. Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε πριν από λίγους μήνες και μίλησε για τη γνωριμία του, τα μυστικά της συνεργασία και το επόμενο βήμα στη σχέση του.

Τότε ο αγαπημένος της Έλενας είχε πει: «Θα ήθελα να κάνουμε τη δική μας οικογένεια με την Έλενα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved