Σχέδια για το επόμενο βήμα με την «καλή» του κάνει ο σεφ της Ελένης Μενεγάκη, Τζωρτζ Παπακώστας
Showbiz

Σχέδια για το επόμενο βήμα με την «καλή» του κάνει ο σεφ της Ελένης Μενεγάκη, Τζωρτζ Παπακώστας

Παράλληλα με την επέκταση της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, ο σεφ Τζωρτζ Παπακώστας προχωρά και στην προσωπική του ζωή μαζί με τη σύντροφό του Φωτεινή.

Ο σεφ και επιχειρηματίας Τζωρτζ Παπακώστας και η οικονομολόγος σύντροφός του, Φωτεινή, μόλις συμπλήρωσαν τρία χρόνια σχέσης και το γιόρτασαν όπως άρμοζε. Οι δυο τους άλλωστε, είναι τόσο ερωτευμένοι, ώστε όσοι τους γνωρίζουν κάνουν λόγο για μια πραγματικά σπάνια περίπτωση ζευγαριού.

papakostas-2.jpg

Συγκατοικούν ήδη στο σπίτι του Τζ. Παπακώστα στα νότια προάστια και η κοινή καθημερινότητα δυναμώνει ολοένα τον έρωτά τους. Τόσο ο γοητευτικός σεφ όσο και η εντυπωσιακή οικονομική σύμβουλος κάνουν όνειρα για δημιουργία οικογένειας χωρίς όμως να βιάζονται. Σύμφωνα με το περιβάλλον του, ο Τζ. Παπακώστας σκέφτεται το επόμενο βήμα, εφόσον αυτή η σχέση ανταποκρίνεται σε όλα όσα ζητάει από μια σύντροφο.

papakostas-sintrofos.jpg

Την ίδια στιγμή είναι ασταμάτητος επαγγελματικά, αφού έχει μπει για τα καλά στον κόσμο των επιχειρήσεων. Μόλις άνοιξε ένα όμορφο wine bar στη Γλυφάδα, δίπλα στο ιταλικό εστιατόριο «Vittoria Cati» που διατηρεί, ενώ τον Οκτώβριο πρόκειται να εγκαινιάσει το «Gloria Gati» στο Σύνταγμα.

Επίσης είναι ιδιοκτήτης της αλυσίδας «The Burger Joint» και δεν είναι τυχαίο ότι ο ίδιος συστήνεται ως chef, restaurateur, consultant, traveller. Του αρέσει να ανακαλύπτει νέους κόσμους, νέες γεύσεις και νέους προορισμούς, πραγματοποιώντας πρωτότυπα ταξίδια μαζί με την αγαπημένη του.

1675047276127-815750282-papakostas-1.jpg

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το τελευταίο διάστημα παρουσιάζονται διάφορες αναποδιές στην καθημερινό- τητά τους αλλά οι δυο τους ξορκίζουν το κακό, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, έχοντας ως όπλο τη δυνατή αγάπη τους.

papakostas-menegaki.jpg

Εκείνο επίσης που πάντα σώζει τις καταστάσεις είναι το χιούμορ, το οποίο σίγουρα τους έχει ενώσει και τους’ έχει κάνει να επικοινωνούν με τον πιο βαθύ και ιδιαίτερο τρόπο.

Απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους, παράλληλα με τη δοκιμή καινούργιων κυκλαδίτικων γεύσεων, αφού για τις διακοπές τους επέλεξαν τη Νάξο, ένα νησί που έχει δικούς του παραγωγούς και περιζήτητα τοπικά προϊόντα. Παρέα τους έχουν πάντα τον μεγάλο γερμανικό ποιμενικό τους τον Ραμόν, ο οποίος συμπληρώνει την όμορφη σχέση τους.

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved