Δημήτρης Κόκκοτας: «Δεν υπάρχει εύκολη δουλειά...κατά καιρούς έχω διανύσει δύσκολες περιόδους»
Showbiz

Δημήτρης Κόκκοτας: «Δεν υπάρχει εύκολη δουλειά...κατά καιρούς έχω διανύσει δύσκολες περιόδους»

Ο Δημήτρης Κόκοτας, που επιστρέφει δυναμικά στα μουσικά δρώμενα, μιλά για τα νέα καλλιτεχνικά βήματά του, αλλά και για την επιλογή του να διαθέτει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς του στη σύζυγό του, Κατερίνα, και στη 12χρονη κόρη τους, Ριάνα.

Με ένα νέο τραγούδι φιλοδοξεί να κερδίσει το μουσικόφιλο κοινό ο Δημήτρης Κόκοτας, που επιστρέφει στη δισκογραφία, αλλά και στις μουσικές περιοδείες ενώ εμφανίζεται κάθε εβδομάδα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο του Πειραιά. Ο ταλαντούχος γιος του Σταμάτη Κόκοτα κέρδισε τις εντυπώσεις στα τέλη της δεκαετίας τδυ '90 και καταλυτικό ρόλο σε αυτό είχε παίξει ο Φοίβος.

Ο γνωστός συνθέτης και στιχουργός είχε βάλει τη δική του μαγική πινελιά στα τραγούδια που ερμήνευσε ο Δ. Κόκοτας τα οποία όλα ανεξαιρέτως είχαν γίνει επιτυχίες. Στον δρόμο του στη συνέχεια βρέθηκαν ο Νίκος Καρβέλας και ο Γιώργος Θεοφάνους.

dimitris-kokotas-(3).jpg

«Σίγουρα κρατάω τη φιλία, αλλά και την εγκαρδιότητά τους. Ο καθένας τους κατάφερε να γράψει τραγούδια τόσο επιτυχημένα -δεκαετίες πριν- που παίζονται μέχρι τώρα και ο κόσμος τα τραγουδά. Αν αυτό δεν είναι επιτυχία, τότε τι είναι;», τονίζει ο τραγουδιστής.

dimitris-kokotas-(4).jpg

Αν και η επιτυχία ήρθε γρήγορα, η συνέχεια στην καριέρα του Δημήτρη είχε διακυμάνσεις. «Δεν υπάρχει εύκολη δουλειά, όμως όταν αγαπάς τη δουλειά σου, παραβλέπεις τις δυσκολίες τις αντέχεις και εστιάζεις στη χαρά της επιτυχίας. Κατά καιρούς έχω διανύσει δύσκολες περιόδους. Η ψυχραιμία, η λογική, η υπομονή και επίσης το να μοιράζομαι και να συζητώ τα προβλήματά μου ήταν ένας τρόπος αντιμετώπισής τους».

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved