Ορέστης Χαλκιάς: «Στην υποκριτική δεν κατακτάς μόνιμα μια θέση στο βάθρο, ανεβοκατεβαίνουν πολλοί»
Showbiz

Ορέστης Χαλκιάς: «Στην υποκριτική δεν κατακτάς μόνιμα μια θέση στο βάθρο, ανεβοκατεβαίνουν πολλοί»

Ο Ορέστης Χαλκιάς που έγινε ευρύτερα γνωστός από τον ρόλο του Αντώνη στην επιτυχημένη σειρά Maestro μεταμορφώνεται σε Ιππόλυτο τον Ιούλιο, κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες της Κατερίνας Ευαγγελάτου. 

Προτάσεις έχουν έρθει από την ωριμότητα που απέκτησες και μέσω Netflix;

Η μόνη διαφορά που είδα είναι ότι τα social media μου έχουν πιο διεθνή χαρακτήρα! Μου στέλνουν μηνύματα άνθρωποι από την Αργεντινή, από την Καραϊβική, από την Ισπανία... Πιο πολύ μέσω των θεατών της σειράς το έχω καταλάβει αυτό, παρά από προτάσεις. Οχι, δεν είχα κάποια πρόταση από το εξωτερικό. Αν είχα πρόταση από το εξωτερικό, θα ήμουν εκεί.

Παράλληλα έκανε πρεμιέρα στο σινεμά μια ταινία της Disney, όπου δανείζεις τη φωνή σου.

Ναι και είμαι πολύ χαρούμενος και τυχερός που συμμετείχα «Στο στοιχείο τους». Η ηχογράφηση έγινε με την Tanweer και τή διανομή έχει η Feelgood. Πολύ συγκινητική και ωραία ταινία. Εχει πάρα πολλά μηνύματα σε σχέση με τη διαφορετικότητα και τα όνειρά μας που πολλές φορές είναι όνειρα άλλων για εμάς. Πρέπει να μάθουμε να διαχωρίζουμε τα δικά μας «θέλω» από των γονιών μας ας πούμε. Είναι για μικρούς και μεγάλους και έχει γίνει τρομερή δουλειά.

ANTONIS-ORESTHS-XALKIAS.jpg

Φαντάζομαι ότι έχει ανέβει η δημοτικότητά σου...

Ισχύει ότι υπάρχει μια αναγνωρισιμότητα. Πιο πολύ από τα social, το έχω συνειδητοποιήσει. Ούτε όμως θέλω, ούτε πρόκειται να αλλοιωθώ, γιατί έχω μεγαλώσει δουλεύοντας. Δεν νομίζω ότι στα 31 μου χρόνια θα αλλάξει η προσωπικότητά μου επειδή με αναγνωρίζουν στον δρόμο. Ούτως ή άλλως η υποκριτική είναι μαραθώνιος και δεν κατακτάς μόνιμα μια θέση στο βάθρο. Εκεί ανεβοκατεβαίνουν πολλοί συνεχώς. Δεν συμφέρει κανέναν να παίρνουν τα μυαλά του αέρα και να πιστεύει ότι είναι κάτι ξεχωριστό.

Το λες πολύ ταπεινά.

Αυτό δεν είναι κάτι για να υπερηφανευτώ. Πιο πολύ θα νιώσω υπερηφάνεια για τη δουλειά που έκανα, παρά για το ότι με αναγνωρίζουν, στον δρόμο. Αυτό είναι το αποτέλεσμα. Όταν παίζεις σε μια παράσταση και σε χειροκροτούν, υπερηφανεύεσαι για την παράσταση, όχι γιατί σε χειροκροτούν.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved