Ορέστης Χαλκιάς: «Έτσι όπως είναι η ψυχοσύνθεσή μου αυτή την περίοδο, δεν σκέφτομαι να γίνω πατέρας»
Showbiz

Ορέστης Χαλκιάς: «Έτσι όπως είναι η ψυχοσύνθεσή μου αυτή την περίοδο, δεν σκέφτομαι να γίνω πατέρας»

Ο Ορέστης Χαλκιάς που έγινε ευρύτερα γνωστός από τον ρόλο του Αντώνη στην επιτυχημένη σειρά Maestro μεταμορφώνεται σε Ιππόλυτο τον Ιούλιο, κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες της Κατερίνας Ευαγγελάτου. 

  • Έχεις μεγαλώσει σε μια οικογένεια καλλιτεχνική με γονείς ηθοποιούς, τον Κώστα Χαλκιά και την Όλγα Αλεξανδροπούλου, οι οποίοι επίσης εισέπτρατταν το χειροκρότημα. Τους ζήτησες ποτέ συμβουλές;

Οι συμβουλές μού δίνονται και χωρίς να τις ζητήσω, γιατί είναι μέσα από το πρίσμα της αγάπης και του ενδιαφέροντος και όλοι ξέρουμε πως οι γονείς θέλουν να προστατέψουν τα παιδιά τους και να τα εξελίξουν. Μεγάλωσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον και άτυπα υπήρχε μια εκπαίδευση από μικρή ηλικία βλέποντας όλα αυτά τα έργα, τα ταξίδια, τη συμμετοχή σε θεατρικές ομάδες. Καμιά φορά με ενοχλεί η άποψή τους γιατί πάντα υπάρχει μια μικρή κόντρα μεταξύ γονιού και παιδιού, αλλά όλα αυτά είναι φυσιολογικά.

  • Με τη μουσική ασχολείσαι ακόμη;

Για την ώρα, ασχολούμαι με τα τραγούδια του «Maestro». Εχω κάποιες συζητήσεις μήπως γίνει κάτι πιο προσωπικό σαν υλικό.

xalkias.jpg
  • Η Θεσσαλονίκη σού λείπει;

Και βέβαια μου λείπει. Η Θεσσαλονίκη είναι η πατρίδα μου, εκεί μεγάλωσα. Θα προτιμούσα να μην έχω φύγει, αλλά δυστυχώς με τη δουλειά που κάνουμε, δεν γίνεται. Η Θεσσαλονίκη έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά της για να μπορέσει να στηρίξει τους ηθοποιούς που ζουν εκεί. Δεν πηγαίνω συχνά, γιατί δεν έχω χρόνο, αλλά μου λείπει.

1675702668978-463855700-maestro-3-1068x610.jpg
  • Ο έρωτας σε ισορροπεί; Τι ρόλο παίζει στη ζωή σου;

Ο έρωτας είναι κάτι που σε βγάζει από την ισορροπία σου, η αγάπη σού δίνει ισορροπία, ψυχραιμία και ασφάλεια. Ο έρωτας σου διαταράσσει την ισορροπία. Προφανώς ο έρωτας είναι από τα καλύτερα συναισθήματα στον κόσμο! Μου αρέσει, πάντα τον αναζητώ, αλλά, από την άλλη, είναι πυροτέχνημα και ο στόχος είναι πώς να βρεις την ουσιαστική αγάπη.

  • Είσαι μικρός για οικογένεια;

Οχι τόσο μικρός αλλά, έτσι όπως είναι η ψυχοσύνθεσή μου αυτή την περίοδο, δεν το σκέφτομαι. Θα ήθελα όμως να γίνω πατέρας κάποτε.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved