Πέτρος Λαγούτης:Οι πρώτες φωτό από τις διακοπές στη Σύρο με τη σύντροφό του, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ
Showbiz

Πέτρος Λαγούτης:Οι πρώτες φωτό από τις διακοπές στη Σύρο με τη σύντροφό του, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

Οι πρώτες καλοκαιρινές φωτο του Πέτρου Λαγούτη από τη Σύρο όπου περνάει ένα μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών μαζί με τη σύντροφό του Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

Το φωτογενές ζευγάρι των δυο ταλαντούχων ηθοποιών απολαμβάνει ένα μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών στο νησί των Κυκλάδων με τον Πέτρο Λαγούτη να μην διστάζει μάλιστα να δημοσιεύει σχετικά στιγμιότυπα στα social media.

1682601600843-737766491-lagoutis-(3).jpg

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ώρες, ο Πέτρος Λαγούτης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τη σύντροφό του και συμπρωταγωνίστριά του στην τηλεοπτική σειρά "Οι Παγιδευμένοι", Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, προκαλώντας έκπληξη στους followers του.

lagoutis-(2).jpg

Σε γενικές γραμμές, ο Πέτρος Λαγούτης φροντίζει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο όπως όλα δείχνουν, δεν μπορεί να κρύψει με τίποτα τον έρωτά του με την νέα και όμορφη ηθοποιό!

Σημειώνεται πως οι δυο ηθοποιοί δεν πόζαραν μόνοι τους αλλά μαζί με δυο καλές τους φίλες, την εμπορική διευθύντρια Ντέπη Παπάζογλου και την επίσης ηθοποιό Νικολέτα Κοτσαηλίδου, δείχνοντας πιο ευδιάθετοι και χαμογελαστοί από ποτέ!

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram o ηθοποιός.

20ccd7a470fe4f4a8eb2446ec73f0737.webp

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved