Πέγκυ Σταθακοπούλου: Η τραγουδιάρικη βόλτα με το αυτοκίνητο μαζί με την επταθλήτρια κόρη της!
Showbiz

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Η τραγουδιάρικη βόλτα με το αυτοκίνητο μαζί με την επταθλήτρια κόρη της!

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου πήγε βόλτα με την κόρη της Χριστίνα η οποία είναι πλέον 19 χρονών και όσο περνάνε τα χρόνια της μοιάζει όλο και πιο πολύ! 

Η κοπέλα είναι μελαχρινή και έχει μακριά μαλλιά με μπούκλες και το βίντεο μαρτυρά πως οι δυο τους έχουν μια υπέροχη σχέση!

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην 19χρονη κόρη της, Χριστίνα, την οποία απέκτησε από τον γάμο της με τον αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Καλδή.

1675195776486-735913954-pegki-stathakopoulou-kori-protathlitria-1.jpg

Μπορεί οι δυο τους έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους τα τελευταία χρόνια, έχουν όμως ως προτεραιότητα την έφηβη κόρη τους η οποία μάλιστα εκτός από φοιτήτρια της Ιατρικής είναι επταθλήτρια και 4η Πανελληνιονίκης!

Η αγαπημένη ηθοποιός συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες στο Instagram, όπου βλέπουμε τις δυο τους μαζί να περνάνε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές.

pegky-stathakopoulou-xristina-kaldi.jpg

Αυτή τη φορά η ηθοποιός δημοσίευσε μέσω Instagram Story ένα βίντεο όπου μητέρα και κόρη τραγουδούν μέσα από το αυτοκίνητο.

Δείτε τo ενσταντανέ της Πέγκυς Σταθακοπούλου:

stathakopoulou.jpg

Σε συνέντευξή της η Πέγκυ Σταθακοπούλου είχε πει για την κόρη της: «Από μικρή ήθελα να κάνω πολλά παιδιά. Δυσκολεύτηκα, γιατί δοκίμασα μεγάλη. Ταλαιπωρήθηκα αρκετά χρόνια σ΄αυτή την προσπάθεια. Ηρθε όμως το Χριστινάκι κι είναι το πιο σημαντικό που μου έχει συμβεί, με το δεδομένο ότι φτιάξαμε μαζί μια σχέση».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved