Showbiz

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Η τραγουδιάρικη βόλτα με το αυτοκίνητο μαζί με την επταθλήτρια κόρη της!

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου πήγε βόλτα με την κόρη της Χριστίνα η οποία είναι πλέον 19 χρονών και όσο περνάνε τα χρόνια της μοιάζει όλο και πιο πολύ! 

Η κοπέλα είναι μελαχρινή και έχει μακριά μαλλιά με μπούκλες και το βίντεο μαρτυρά πως οι δυο τους έχουν μια υπέροχη σχέση!

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην 19χρονη κόρη της, Χριστίνα, την οποία απέκτησε από τον γάμο της με τον αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Καλδή.

Μπορεί οι δυο τους έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους τα τελευταία χρόνια, έχουν όμως ως προτεραιότητα την έφηβη κόρη τους η οποία μάλιστα εκτός από φοιτήτρια της Ιατρικής είναι επταθλήτρια και 4η Πανελληνιονίκης!

Η αγαπημένη ηθοποιός συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες στο Instagram, όπου βλέπουμε τις δυο τους μαζί να περνάνε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές.

Αυτή τη φορά η ηθοποιός δημοσίευσε μέσω Instagram Story ένα βίντεο όπου μητέρα και κόρη τραγουδούν μέσα από το αυτοκίνητο.

Δείτε τo ενσταντανέ της Πέγκυς Σταθακοπούλου:

Σε συνέντευξή της η Πέγκυ Σταθακοπούλου είχε πει για την κόρη της: «Από μικρή ήθελα να κάνω πολλά παιδιά. Δυσκολεύτηκα, γιατί δοκίμασα μεγάλη. Ταλαιπωρήθηκα αρκετά χρόνια σ΄αυτή την προσπάθεια. Ηρθε όμως το Χριστινάκι κι είναι το πιο σημαντικό που μου έχει συμβεί, με το δεδομένο ότι φτιάξαμε μαζί μια σχέση».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved