Δανάη Μπάρκα: Οι διακοπές στη Σέριφο, η φωτό με το ολόσωμο μαγιό και το μήνυμα σε όλες τις γυναίκες
Showbiz

Δανάη Μπάρκα: Οι διακοπές στη Σέριφο, η φωτό με το ολόσωμο μαγιό και το μήνυμα σε όλες τις γυναίκες

Τις διακοπές της στη Σέριφο ξεκίνησε η Δανάη Μπάρκα.

Η όμορφη παρουσιάστρια της εκπομπής Πάμε Δανάη αμέσως μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν ξεκίνησε τις αποδράσεις της με πρώτο προορισμό το αγαπημένο της νησί, τη Σέριφο.

danai_barka_357426929_1525595721586679_2995782763414145914_n.jpg

Ανάμεσα στις ήδη υπέροχες φωτογραφίες που έχει μοιραστεί με τους followers της και μια φανταστική, στην οποία ποζάρει μέσα στο νερό της θάλασσας με το ολόσωμο μαγιό της και στέλνει μήνυμα σε όλες τις γυναίκες.

«Κορίτσια μου πανέμορφα μην αφήνετε την ψυχούλα σας να επηρεάζεται από τίποτα. Η ζωή είναι μια, ίσως και μικρή. Μην περάσει χωρίς να γευτούμε κάθε στιγμή. Να έχετε ανθρώπους γύρω σας με γέλια, τρέλα, χαρές, με ταξίδια, με αγκαλιές και με διάρκεια. Να σας αγαπάτε και να μην αφήσετε κανέναν να σας κάνει να πιστέψετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι», έγραψε.

Δες τη φωτό στη gallery

Η παρουσιάστρια της εκπομπής πρόσφατα έκανε και τον απολογισμό της και μέσα από αυτόν έκανε αποκαλύψεις για το πώς βίωσε τη σεζόν και πίσω από τις κάμερες και η εξομολόγησή της είναι συγκινητική.

danai_barka_358380470_1300198753913009_1295202068658166285_n.jpg

«Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2023. Τελευταία εκπομπή για την σεζον. 🖤
Φυσικά και θα είμαστε εδώ σε λιγους μήνες,φυσικά και δεν θα χαθούμε -ούτως η άλλως-,φυσικά και δεν τελειώνει ο κόσμος.

Τελειώνει όμως ένας ακόμα κύκλος που μέσα του είχε χαρές,κλάματα,απώλειες έρωτες,χωρισμούς,γέλια,άπειρα γυρίσματα,χιλιόμετρα και προσωπική «ενηλικίωση». Δεν σπούδασα “παρουσίαση”,δεν ξέρω καν αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε σπουδή..σπουδάζω όμως καθημερινά δίπλα σε μοναδικούς ανθρώπους. Σπουδάζω κάνοντας βόλτες απ τα μοντάζ για να μάθω τι είναι το κάθε τι. Σπουδάζω μιλώντας με τα αγόρια μου πίσω από τις κάμερες που θα μου μάθουν μυστικά της δουλειάς.Σπουδάζω παρατηρώντας πώς δουλεύει η συντακτική ομάδα,σπουδάζω δίπλα στην αρχισυντάκτρια μου ακούγοντας οδηγίες και βάζοντας ένα νέο μάθημα καθημερινά στην “τσάντα μου”,σπουδάζω δίπλα στην Μαίρη απομνημονεύοντας συμβουλές,ιστορίες και καινουρια κεφαλαία. Σπουδάζω διαβάζοντας τα δικά σας μηνύματα για το τι σας αρέσει και τι όχι.

Φέτος κληθήκαμε να διαχειριστούμε πράγματα καθόλου ψυχαγωγικά αλλά με τον δικό μας τρόπο και την ειλικρίνεια μας. Δύσκολη χρόνια,περίεργοι μήνες,αμήχανες στιγμές και on air και off..αλλά,όλα αυτά γεμάτα με υπερβολική αγάπη. Αγάπη γι αυτό που κάνω,αγάπη για τους συνεργάτες μου,αγάπη από τους συνεργάτες μου,αγάπη κι ευγνωμοσύνη για εσάς που μας κάνετε την τιμή να μας τιμάτε με υπέροχα μηνύματα και αγκαλιές στους δρόμους.
Σας ευχαριστώ προσωπικά για τα συγκινητικά μηνύματα,σας ευχαριστούμε όλη η εκπομπή για όλα.Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου έναν έναν και το mega μου φυσικά!

Καλό καλοκαίρι να έχουμε.
Ξεκινάει ήδη η προετοιμασία για την επιστροφή τον Σεπτέμβριο και στέλνω σε όλους σας μια αγκαλιά…και μην ξεχνάτε : μην αφήνετε κανέναν να σας κάνει να πιστέψετε πως υπάρχει κάτι το οποίο δεν μπορείτε να κάνετε & να καταφέρετε.
Ονειρευτείτε,παλέψτε και απολαύστε την ζωή με όμορφους ανθρώπους ♥️», έγραψε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved