Χρίστος Αντωνιάδης: Βαφτίζει τους δίδυμους γιους του - Τα βαπτιστικά και το πρωτότυπο προσκλητήριο
Showbiz

Χρίστος Αντωνιάδης: Βαφτίζει τους δίδυμους γιους του - Τα βαπτιστικά και το πρωτότυπο προσκλητήριο

Ο Χρίστος Αντωνιάδης και η σύζυγός του Αφροδίτη Τσώνου που μετά από αρκετές προσπάθειες κατάφεραν τον περασμένο Νοέμβριο να γίνουν γονείς διδύμων αγοριών, τα βαφτίζουν στις 16 Ιουλίου στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει το πρωτότυπο προσκλητήριο που στάλθηκε ηλεκτρονικά στους εκλεκτούς καλεσμένους του ζευγαριού, το διπλό μυστήριο θα γίνει στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Μοσχάτο ενώ θα ακολουθήσει και τραπέζι σε γνωστό στέκι της περιοχής. Δείτε παρακάτω το προσκλητήριο:

Νονοί των δίδυμων αγοριών του ζευγαριού θα είναι τέσσερις καλοί τους φίλοι ενώ ήδη έχουν επιλέξει τα υπέροχα βαφτιστικά που ο τραγουδιστής είχε σκεφτεί ακριβώς πώς τα ήθελε.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τα σετ βαπτιστικών των δίδυμων για την βάπτιση ράφτηκαν ειδική παραγγελία στα αγόρια καθώς ο τραγουδιστής ήθελε να είναι καφτάνια αντρικά με σαλβάρια. Αυτό το εγχείρημα έφερε εις πέρας η Φαίδρα Θεοδωρίδου του Bridal Loft of Athens που ανέλαβε και τις μπομπονιέρες.

Πώς είναι όμως ως μπαμπάς ο Χρίστος Αντωνιάδης;

«Ο Χρίστος είναι πάρα πολύ ενεργός μπαμπάς. Βοηθάει σε όλα. Και μερικά βράδια που δεν ακούω καθόλου από την κούραση, ο Χρίστος είναι εκεί να τα ταΐσει, να τα αλλάξει» είχε αποκαλύψει η Αφροδίτη Τσώνου σε σπάνια τηλεοπτική της συνέντευξη.

Δείτε φωτογραφίες από την ημέρα της επιλογής των βαπτιστικών με τους γονείς των διδύμων να δείχνουν πραγματικά ευτυχισμένοι γι' αυτή την ξεχωριστή οικογενειακή στιγμή που πρόκειται να ζήσουν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved