Ελένη Φουρέιρα: Δροσίζεται στην πισίνα με την καλύτερη παρέα, τον πέντε μηνών γιο της!
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: Δροσίζεται στην πισίνα με την καλύτερη παρέα, τον πέντε μηνών γιο της!

Ο καύσωνας «Κλέων» είναι προ των πυλών και η Ελένη Φουρέιρα έχει βρει τον πιο όμορφο τρόπο για να απολαμβάνει δροσιστικές βουτιές. 

Ή πιο σωστά, την καλύτερη παρέα! Δεν είναι άλλος βέβαια από τον Μποτία junior ο οποίος έγινε πέντε μηνών και φυσικά είναι η μεγάλη αγάπη των γονιών του.

Ειδικά της μαμάς του που δεν έχει μυαλό για κανέναν και τίποτα άλλο. Λατρεύει τις στιγμές που περνάει μαζί του και φυσικά χθες το απόγευμα (11/7) ήταν ό,τι έπρεπε για μαμά και γιο για να απολαύσουν δροσιστικές βουτιές.

foureira.jpg

Η Ελένη Φουρέιρα σε μία σπάνια ανάρτησή της με τον γιο της απεικονίζεται μαζί του να απολαμβάνουν παιχνίδια στο νερό μέσα στην πισίνα.

Είχε πέσει ο ήλιος και εφόσον η ζέστη ήταν αφόρητη, δεν υπήρχε τίποτα καλύτερο από μία βουτιά στο νερό μαζί με τον μικρούλη ο οποίος απολαμβάνει τα χάδια και τη φροντίδα της αφοσιωμένης Ελένης Φουρέιρα.

Να θυμίσουμε ότι ο μικρός ήρθε στον κόσμο στις 7 Φεβρουαρίου και φυσικά χάρισε νέο νόημα τόσο στους γονείς του όσο και στις οικογένειές τους που περίμεναν πώς και πώς την άφιξή του.

Δείτε το τρυφερό στιγμιότυπο της Ελένης Φουρέιρα με τον γιο της στην πισίνα:

foureira-1.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved