Σοφία Παυλίδου: Tο καλοκαίρι της πάει πολύ, όπως και τα μαλλιά που υιοθέτησε - Έγινε κατάξανθη!
Showbiz

Σοφία Παυλίδου: Tο καλοκαίρι της πάει πολύ, όπως και τα μαλλιά που υιοθέτησε - Έγινε κατάξανθη!

Το απόλυτο καλοκαιρινό λουκ έχει υιοθετήσει η πρώην μελαχρινή ηθοποιός Σοφία Παυλίδου και όπως διαπιστώνουμε, της πάει πολύ!

Η Σοφία Παυλίδου, όλα τα προηγούμενα χρόνια είχε υιοθετήσει έναν σκούρο χρωματικό τόνο στα μαλλιά της και συχνά την είχαμε συνηθίσει να κάνει μικρές αλλαγές στο κούρεμά της.

H ταλαντούχα ηθοποιός ωστόσο αποφάσισε να μας εκπλήξει αρχικά πριν λίγους μήνες όταν την είδαμε να αλλάζει χρωματικό τόνο και να ακολουθεί την απόλυτη καλοκαιρινή τάση. Η Σοφία Παυλίδου τόλμησε και άνοιξε το χρώμα των μαλλιών της, κάνοντάς το μελί.

sofia-pavlidou-magio-(1).jpg

Σε πρόσφατη έξοδό της όμως στο θέατρο της Επιδαύρου διαπιστώσαμε ότι η ηθοποιός συνέχισε την ανανέωσή της και άνοιξε ακόμα περισσότερο τα μαλλιά της. Το αποτέλεσμα είναι φανταστικό και ταιριάζει πολύ με την επιδερμίδα της και τα καστανά μάτια της. Το πρόσωπό της τώρα δείχνει ακόμα πιο λαμπερό και γλυκό!

Δείτε παρακάτω τη φωτο που είδαμε και εντυπωσιαστήκαμε!

1D8A5388.jpg

Επίσης η ηθοποιός διατηρεί και μια πολύ εντυπωσιακή σιλουέτα, για την οποία έχει αρχίσει να φροντίζει πιο εντατικά από το 2008, όπως έχει δηλώσει η ίδια.

«Από το 2008 άρχισα να ασχολούμαι με πράγματα που βελτιώνουν την ψυχή, τον νου και το σώμα μου. Χωρίς αυτό να έχει να κάνει με τη φιλαρέσκεια, το “θέλω να είμαι ωραία”.

sofia-pavlidou-magio.jpg

Ασχολήθηκα πολύ με τη διατροφή γιατί πιστεύω ακράδαντα πως αυτό που βάζουμε μέσα μας μας επηρεάζει και στο συναίσθημα και το μυαλό μας. Και συνειδητοποίησα ότι οφείλουμε να δίνουμε προτεραιότητα σε αυτά που θέλει η καρδιά μας» είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved