Γιάννης Φλωρινιώτης: Πού και πότε θα γίνει το 40ημερο μνημόσυνό του - Η ανάρτηση της κόρης του
Showbiz

Γιάννης Φλωρινιώτης: Πού και πότε θα γίνει το 40ημερο μνημόσυνό του - Η ανάρτηση της κόρης του

 Σαράντα ημέρες συμπληρώνονται από τότε που ο Γιάννης Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή.

Το Σάββατο 15 Ιουλίου στις 9:30 το πρωί θα τελεστεί το 40ήμερο μνημόσυνο του Γιάννη Φλωρινιώτη στον Ιερό Ναό Ρόδον το Αμάραντον Πειραιά.

Την είδηση έκανε γνωστή η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη, Άννα Φλωρινιώτη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η οικογένειά του παραμένει συγκλονισμένη από τον θάνατο του τραγουδιστή που άφησε την τελευταία του πνοή στις 6 Ιουνίου στο νοσοκομείο Σωτηρία μετά από σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό με την υγεία του.

gogo-me-anna-(4).jpg

«Ξέρω ότι με βλέπει. Είναι δίπλα μου. Εχθές τον ένιωσα κιόλας, ένιωσα ένα άσπρο πράγμα να με σπρώχνει και γυρνάω και λέω “ποιος είναι;”. Ήμουν με έναν φίλο μου, δεν ήμουν καλά και είπα στον φίλο μου να πάμε για ένα ποτό. Όπως καθόμασταν και γυρνάμε και οι δυο σαν να μας έσπρωξε κάποιος. Αναρωτηθήκαμε αν ήταν σερβιτόρος, αλλά τελικά δεν ήταν. Παγώσαμε. Ήταν σαν ένα άσπρο πράγμα να μας έκανε έτσι… Συγχρόνως. Το είδε και ο φίλος μου. Κι άντε εγώ είμαι τρελή και βλέπω οράματα, ο φίλος μου;»είχε πει η Άννα Φλωρινιώτη.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Αννούλας για το μνημόσυνο του αξέχαστου και σπουδαίου τραγουδιστή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved