Ευγενία Σαμαρά: Ονειρεμένες διακοπές στη Νέα Υόρκη - Δείτε τις υπέροχες φωτό του ημερολογίου της!
Showbiz

Ευγενία Σαμαρά: Ονειρεμένες διακοπές στη Νέα Υόρκη - Δείτε τις υπέροχες φωτό του ημερολογίου της!

Η ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά απολαμβάνει χρόνο μαζί με φίλους στη Νέα Υόρκη και ζει το δικό της ονειρεμένο ταξίδι στο Μεγάλο Μήλο, παρόλο που η ίδια δεν πιστεύει στα όνειρα!

Το εξωτερικό επέλεξε η Ευγενία Σαμαρά για να κάνει ένα μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών φέτος και πιο συγκεκριμένα την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, τη Νέα Υόρκη.

Η ηθοποιός προνόησε και αποθανάτισε τις όμορφες στιγμές της από το ταξίδι της στη Νέα Υόρκη και πολλές από τις φωτο που έβγαλε τις ανέβασε στα social media.

H υπερδραστήρια Ευγενία Σαμαρά ξεκίνησε το υπερατλαντικό της ταξίδι στις 2 Ιουλίου και από τότε μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram το δικό της ταξιδιωτικό ημερολόγιο.

358339785_862924115268990_229771360397110931_n.jpg

«2/7/2023 – Times Square. Μέρα πρώτη. Είμαι μία σοβαρή τουρίστας που σέβεται τον εαυτό της», έγραψε μεταξύ άλλων στην πρώτη της λεζάντα από τη Νέα Υόρκη η Ευγενία Σαμαρά με την καλή της φίλη, Ρούλα Ρέβη, να σχολιάζει: «Τα κατάφερες επίμονο παρθενάκι μου» και την ίδια να απαντά «Ε μα φυσικά». Η Νέα Υόρκη αποτελεί ονειρεμένο προορισμό για πολλούς, μακρινό και απαιτητικό ταξίδι για τους περισσότερους, αλλά η Ευγενία Σαμαρά είναι μάλλον αποφασισμένη να πετυχαίνει τα (εφικτά τουλάχιστον) όνειρά της.

Τη δεύτερη μέρα του ταξιδιού της η Ευγενία Σαμαρά ένιωσε λίγο Gossip Girl καθούμενη στα σκαλιά του The Met. «Ημέρα δεύτερη. Metρώ τις μέρες. XoXo, gossip girl», έγραψε κάνοντας λογοπαίγνιο στη λεζάντα των φωτο της.

357420517_590383983022484_3360318377149715792_n.jpg

Η τρίτη μέρα της στη Νέα Υόρκη ήταν η 4η Ιουλίου που στις ΗΠΑ είναι επίσημη αργία και μοιράστηκε ένα video από τις στιγμές που πέρασε με τους φίλους της εκε.

Την τέταρτη ημέρα του ταξιδιού της απόλαυσε το «ανελέητο ξεποδάριασμα με αμείωτο κέφι» που συντελέστηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Η ηθοποιός έκανε βόλτες πρωινές και βραδινές σε διάφορες περιοχές της Νέας Υόρκης, όπως είδαμε στις αναρτήσεις της. Επισκέφθηκε το Manhattan, το Central Park, αλλά και τη γέφυρα του Brooklyn.

Η Ευγενία Σαμαρά πήγε στην Αμερική μετά το τέλος των γυρισμάτων για τον δεύτερο κύκλο της σειράς Σασμός στην οποία πρωταγωνιστεί.

sasmos-stella-768x461.jpg

Η χρονιά που πέρασε ήταν ιδιαίτερη, καθώς πέραν των υπόλοιπων αλλαγών που συνέβησαν στη ζωή της, σε σχέση με τα προσωπικά της, η ηθοποιός χώρισε από τον σύντροφό της Γιάννη Ποιμενίδη, μετά από χρόνια σχέσης μαζί του.

«Όσον αφορά στο μέλλον, δεν έχω όνειρα, αλλά στόχους, γιατί τα όνειρα παραπέμπουν σε κάτι που μπορεί να μην γίνει, ενώ εγώ αυτά που στοχεύω θα συμβούν, το πιστεύω», είχε πει η ίδια σε συνέντευξη της αναφερόμενη στα όσα επιθυμεί για το μέλλον της. Στην ίδια συνέντευξη είχε παραδεχτεί ότι έχει καταφέρει αυτό για το οποίο πολλοί παλεύουν μία ολόκληρη ζωή, την ισορροπία.

«Στην προσωπική μου ζωή πιστεύω πως έχω πετύχει την ισορροπία, με τα πάνω, με τα κάτω, αλλά δουλεύοντας προς το καλύτερο για μένα, κυρίως, για την εξέλιξή μου», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Ευγενία Σαμαρά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved