Showbiz

Φωτεινή Δάρρα: Οι διακοπές της στην «άδολη» Κύθνο της και οι μπικινάτες πόζες!

Ήρθε η ώρα για διακοπές και οι εγχώριοι celebrities, οργώνουν θάλασσες και νησιά, ολοένα και περισσότερο, όσο περνάνε οι μέρες. Η Φωτεινή Δάρρα πήρε και αυτή σειρά και είπε να ξεκουραστεί στην όμορφη Κύθνο. Δείτε την να ποζάρει με μπικίνι και να χαίρεται τα καλοκαιρινά της μπάνια!

Η Φωτεινή Δάρρα απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κύθνο. Η γνωστή τραγουδίστρια θέλησε με αναρτήσεις της στα social media να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις ομορφιές του κυκλαδίτικου νησιού.

«Εγώ πήγα μια εκδρομή! Προλαβαίνεις κι εσύ!
(με τέτοιο καύσωνα… μόνο μια εκδρομή θα μας σώσει!!!)», έγραψε στην τελευταία της ανάρτηση η τραγουδίστρια που γεννήθηκε στη Ζάκυνθο.

Σε μια άλλη από τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Φωτεινή Δάρρα ποζάρει με μπικίνι στην παραλία και λάμπει από ευτυχία όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω!

«Αυτή είναι η άδολη Κύθνος μου…», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Σύντομα η Φωτεινή Δάρρα θα ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της συναυλίες της έτσι σε αυτή τη φάση ξεκουράζεται και γεμίζει τις μπαταρίες της στην πανέμορφη Κύθνο!

«Έλα πάμε μια εκδρομή! Από σήμερα και για λίγες μέρες-λίγο πριν τις συναυλίες μας- βάζουμε την παλιά επιγραφή που έλεγε: ''ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΠΩΝ''
Τα κινητά δεν πιάνουν, τα ρολόγια σταματάνε και η θάλασσα απλώνεται μπροστά μας… Όμορφη όπως την αφήσαμε. Στα ίδια μέρη…», έγραψε η τραγουδίστρια σε άλλη ανάρτησή της.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved