Ιωάννα Μαλέσκου: Αποκάλυψε τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και πώς τα έχασε!
Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου: Αποκάλυψε τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και πώς τα έχασε!

Η Ιωάννα Μαλέσκου διανύει το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωής της, έχοντας στην αγκαλιά της την λίγων μηνών κόρη της. 

Είναι όμως από τις γυναίκες που τους αρέσει να επανέρχονται άμεσα στην καλή φυσική τους κατάσταση, όπως ακριβώς ήταν δηλαδή πριν μείνει έγκυος.

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε ένα Q&A και σε ανοιχτή επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους αποκάλυψε ότι έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης που ήταν περίπου 18 στον αριθμό.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για τα κιλά της εγκυμοσύνης και πώς τα έχασε, η Ιωάννα Μαλέσκου είπε:

«Τον τελευταίο μήνα πήρα απότομα βάρος (όσο κι αν δεν το πίστευα ότι μπορεί να συμβεί). Πήρα σκέψου 17/18 κιλά στην εγκυμοσύνη! Σοκ! Ευτυχώς τώρα έχω 3-4 ακόμα να χάσω για να επανέλθω στα φυσιολογικά μου. Είμαι μόλις 2 μήνες, έχω δρόμο μπροστά μου. Αλλά θα τα καταφέρω. Διατροφή, γυμναστικούλα και καλή διάθεση» έγραψε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου απαντώντας στις ερωτήσεις των φαν της.

Λίγο αργότερα, όταν μία άλλη διαδικτυακή φίλη της τη ρώτησε πώς χάνει τα κιλά καθώς εκείνη δεν μπορεί να τα χάσει, εκείνη απάντησε:

«Τα κιλά θα χαθούν σιγά σιγά. Μας πιάνει μια τρέλα και νιώθουμε ανασφάλεια συχνά, που δεν είμαστε όπως πριν. Ξεχνάμε ότι χρειάστηκαν 9 μήνες ριζικών αλλαγών μέσα και έξω μας για να έρθουν στον κόσμο τα παιδάκια μας. Ας είμαστε πιο επιεικείς με τον εαυτό μας και το σώμα μας. Και τις ραγάδες μας και τις ατέλειες μας και όλα μας τα αγαπάμε! Ισορροπία στη διατροφή μας, νερό, άσκηση όσο μπορούμε, μπόλικο νερό και καλή ψυχολογία. Τα λέω για να τα ακούω, μη νομίζει. Όλα φτιάχνουν! Έχουμε τα αγγελούδια μας».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved