Σασμός: Συγκλονίζει ο Παλιουδάκης με το τραγούδι για τη τραγωδία στα Τέμπη
Showbiz

Σασμός: Συγκλονίζει ο Παλιουδάκης με το τραγούδι για τη τραγωδία στα Τέμπη

Τραγούδι για τη τραγωδία στα Τέμπη έγραψαν ο Νίκος Τερζής και ο Γιάννης Κότσιρας στον Σασμό, που καθήλωσε τους τηλεθεατές αλλά και τους ηθοποιούς της σειράς.

Ερμηνευτής ο Ηλίας Παλιουδάκης που ήδη έχει τραγουδήσει τα ριζίτικα στη σειρά αλλά και άλλα τραγούδια. Το «Ματωμένο Δοξάρι», που συνδυάζει αρχαιοελληνική μουσική και παραδοσιακή κρητική λύρα, αλλά και καθηλωτικούς στίχους, είναι ένα τραγούδι που οι δημιουργοί του αφιερώνουν στη μνήμη των συνανθρώπων μας που έχασαν τη ζωή τους στη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

«Πάνω στις ράγες του φονιά ματώνει το δοξάρι τότε ανατέλλει σιωπηλό το κόκκινο φεγγάρι» λένε οι στίχοι και κάθε φορά που ακούγεται δημιουργεί ρίγος στους τηλεθεατές.

Ντύνοντας την καθηλωτική σειρά του Alpha, το «Ματωμένο Δοξάρι» μιλά για όλα τα συναισθήματα που κατακλύζουν τους πρωταγωνιστές, όπως ο πόνος, η οργή και η δύναμη ψυχής, μέχρι να φτάσουν στον «Σασμό».
Κυκλοφορεί από την Panik Oxygen όπως όλα τα τραγούδια της καθηλωτικής και επιτυχημένης σειράς του Alpha, δίνει συνέχεια στο soundtrack της φετινής σεζόν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved