Κόνι Μεταξά για Μάριο Καπότση: «H κουμπάρα μάς έκανε το κονέ, ήταν συνοικέσιο αλλά δούλεψε!»
Showbiz

Κόνι Μεταξά για Μάριο Καπότση: «H κουμπάρα μάς έκανε το κονέ, ήταν συνοικέσιο αλλά δούλεψε!»

H Κόνι Μεταξά επέλεξε το βράδυ της Τετάρτης να πραγματοποίησε ένα Q&A απαντώντας στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων, κάνοντας παράλληλα ένα μικρό διάλειμμα από τις καλοκαιρινές της διακοπές που τόσο λαχταρούσε μετά από έναν απαιτητικό, γεμάτο υποχρεώσεις χειμώνα.

Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια απάντησε στις περισσότερες από τις ερωτήσεις που δέχτηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους, με πολλές από αυτές να αφορούν στη γνωριμία της με τον Μάριο Καπότση.

«Ο Μάριος ήταν χορηγός σε μια συναυλία που ήμουν και ήρθε στην πρόβα και με είδε. Με ήξερε μια κοινή μας γνωστή η κουμπάρα μας η Μαρίζα και αυτή έκανε το κονέ. Ήταν συνοικέσιο παιδιά. Κι όμως. Αλλά δούλεψε. Πολλές φορές οι φίλοι σου ξέρουν καλύτερα τι θες από εσένα.

1675197760163-763774218-koni-1.jpg

Γι’ αυτό να τους ακούς τους φίλους σου. Κυρίως μιλάω για τους δικούς μου φίλους που πρέπει να κάνουν συνέχεια ό,τι τους λέω εγώ γιατί αλλιώς νευριάζω. Καθόλου πιεστική και τόξικ», τόνισε η Κόνι Μεταξά.

Εν τω μεταξύ, η Κόνι Μεταξά έκανε πριν λίγες ημέρες την μεγαλύτερη ερωτική εξομολόγηση της ζωής στον σύζυγό της Μάριο Καπότση.

koni - 1

Η τραγουδίστρια μας έκανε να «λιώσουμε» με το κείμενο που έγραψε για να μοιραστεί τη χαρά της και το πόσο τυχερή στάθηκε που βρήκε τον άνθρωπό της.

Ο Μάριος Καπότσης και η κόρη του Λευτέρη Πανταζή είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz. Ο Μάριος τη στηρίζει σε κάθε της βήμα και όπως λέει και η ίδια, της έδειξε τι εστί «ανιδιοτελής αγάπη» και τι θα πει εμπιστοσύνη.

koni-polo.jpg

Παντρεύτηκαν πέρυσι στις 9 Ιουλίου στα Χανιά, έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved