Ζωή Κρονάκη – Δημήτρης Γιαγτζόγλου: Έτσι ξεπέρασαν τις δυσκολίες στη συνεργασία τους
Showbiz

Ζωή Κρονάκη – Δημήτρης Γιαγτζόγλου: Έτσι ξεπέρασαν τις δυσκολίες στη συνεργασία τους

Η Ζωή Κρονάκη και ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου μίλησαν για τη συνεργασία τους και την εκπομπή τους στην ΕΡΤ.

Οι δυο τους εξήγησαν στην συνέντευξη αυτή πώς κατάφεραν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες καθώς ήταν γνωστό ότι μεταξύ τους υπήρξαν εντάσεις.

  • Έχετε δηλώσει δημοσίως ότι υπήρξαν δύσκολες στιγμές μεταξύ σας στο ξεκίνημα της συνεργασίας σας. Πώς ξεπερνάτε τα προβλήματα που προκύπτουν ανάμεσά σας;

Ζ.Κ.: Σε κάθε νέο ξεκίνημα μπορεί να υπάρξουν προστριβές, εντάσεις και προβλήματα ειδικά σε ανθρώπους που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους και παράλληλα είναι αυτόνομες προσωπικότητες επαγγελματικά. Το θέμα είναι κατά πόσον είσαι ανοιχτός να επιλύεις τα προβλήματα και να προσαρμόζεσαι. Πλέον με τον Δημήτρη μιλάμε ανοιχτά για τα πάντα ακόμη κι αν αυτό μπορεί να μας δυσαρεστεί. Το συζητάμε, το ξεπερνάμε και πάμε παρακάτω. Νιώθω ότι η σχέση μας αρχίζει να ωριμάζει και να περνάει σε ακόμη πιο ουσιαστικό επίπεδο.

Δ.Γ: Νομίζω ότι ως έναν βαθμό ήταν φυσιολογικό. Προερχόμαστε από δύο διαφορετικά είδη δουλειάς και έχουμε άλλον τρόπο ζωής. Είμαστε και οι δύο έντονοι χαρακτήρες, θέλαμε τον χρόνο μας. Μας έκανε καλό το ότι μιλήσαμε ειλικρινά μεταξύ μας. Τώρα πια, εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον την ώρα της εκπομπής.

kronaki2.jpg
  • Όταν η πόρτα του γραφείου σας κλείνει, οι προβληματισμοί σας μένουν εκεί ή τους μοιράζεστε με τους δικούς σας ανθρώπους;

Ζ.Κ.: Τους μοιράζομαι σίγουρα με τον άντρα μου. Βέβαια, αυτό δεν είναι πάντα καλό, γιατί συνήθως του γκρινιάζω και δεν περνάει καλά. Ωστόσο, για μένα ο άντρας μου είναι η φωνή της λογικής και της εξισορρόπησης, και αυτό με βοηθάει πολύ.

Δ.Γ.: Για τη δουλειά πάντα μιλάμε με τους δικούς μας ανθρώπους. Ευτυχώς οι δικοί μου είναι αυστηροί. Πάντα ένα τρίτο μάτι βοηθάει. Αλλά το καλό είναι ότι και με τη Ζωή δεν «χαϊδεύουμε» τα αυτιά μας. Ξέρουμε πότε έχουμε κάνει το σωστό και πότε το λάθος.

  • Έχετε στερηθεί πράγματα για χάρη της δουλειάς σας;

Ζ.Κ.: Δεν θα το έλεγα.'Εχω δουλέψει σκληρά, έχω κουραστεί πολύ, αλλά την έννοια της στέρησης δεν την αισθάνθηκα ποτέ,Ίσως επειδή λατρεύω αυτό που κάνω. Είμαι από τις τυχερές που στη δουλειά επέλεγα να κάνω αυτά που ήθελα και αυτά που ονειρευόμουν.

Δ.Γ.: Φέτος δούλευα επτά ημέρες την εβδομάδα και δεν πρόλαβα να κάνω όσα ήθελα. Κάθε χρόνο έβλεπα καμιά τριανταριά θεατρικές παραστάσεις, φέτος είδα μόνο πέντε. Μου έλειψαν οι εκδρομές και κυρίως η τεμπελιά, είπαν στο my tv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved