Μάνος Πετούσης: Έτσι τον φωνάζει ο κόσμος στον δρόμο!
Showbiz

Μάνος Πετούσης: Έτσι τον φωνάζει ο κόσμος στον δρόμο!

Ο Μάνος Πετούσης υποδύεται τον Δημήτρη στην καθημερινή σειρά του Alpha, Σασμός.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μιλά μεταξύ άλλων και για την αγάπη που δέχεται από τον κόσμο που τον συναντά στο δρόμο.

  • Ο Δημήτρης Μαραθάκης είναι ένα πολύ σωστό πρότυπο στην πολύπαθη Άνω Ποριά!

«Είναι! Η συμπεριφορά του, ο τρόπος που αγαπάει και το πώς διεκδικεί γενικά τους φίλους του, δείχνουν το πρότυπο ενός άντρα που πολλές γυναίκες θα ήθελαν να έχουν στα πλευρό τους και πολλοί άντρες για κολλητό. Νομίζω μαζί με τον Αντώνη Φραγκιαδάκη είναι οι πλέον καθαροί ήρωες της σειράς».

  • Ήταν υπέροχο που πάνω και από τον έρωτά του για την Αιμιλία, εκείνος επέλεξε τη φιλία.

«Δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό. Είναι άνθρωπος που ενώ παθιάζεται, κάποια στιγμή χρειάζεται ένα ταρακούνημα για να βάλει τα πράγματα στη σωστή τους θέση και να δει πού πραγματικά είναι η ουσία της ζωής και να αφοσιωθεί σε αυτή. Από τη στιγμή λοιπόν που κατάλαβε πως πλέον δεν υπάρχει μέλλον στη σχέση του με την Αιμιλία, νομίζω ότι έκανε το σωστό».

1689258449743-9214521-petousis.webp
  • Τα βρήκε και με τον Παύλο...

«Το μόνο που τον έχει ενοχλήσει στη σχέση του μαζί του είναι πως όταν έφυγε δεν το μοιράστηκε μαζί του. Τίποτα απ' όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί αν ήξερε την αλήθεια».

  • Είναι συγκινητική η στάση του.

«Είναι άνθρωπος με τα σωστά και τα λάθη του. Είναι άντρας και είναι και επιστήμονας. Όλα μαζί έχουν βοηθήσει στο να δημιουργηθεί αυτό το οικοδόμημα. Όλα έπαιξαν τον ρόλο τους στη θετική συμπεριφορά».

  • Λογικά δέχεστε θετικά σχόλια για τη συμπεριφορά του από το τηλεοπτικό κοινό.

«Ο γιατρός της καρδιάς μας». Έτσι με προσφωνούν και στον δρόμο αλλά και μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Μου κάνει εντύπωση που μια σειρά κατόφερε να μου δημιουργήσει αυτά τα τόσο θετικά συναισθήματα. Το έχω ανάγκη ως άνθρωπος να λαμβάνω την θετική σκέψη του άλλου, να αισθάνομαι πως με αγαπάνε».

pet.jpg
  • Πάντως θεωρούμε πως ο Δημήτρης δεν απέχει πολύ από τον Μάνο!

«Ναι, κάπως έτσι είναι και ο Μάνος. Δίνω ευκαιρίες στους γύρω μου. Αλλά αν δω πως κάτι δεν προχωράει τραβάω μια γραμμή και λέω "έως εδώ”. Δεν θα κακολογήσω ούτε θα μπω στη διαδικασία να κάνω κακό σε κάποιον. Απλά θα γυρίσω σελίδα, θέλω να είμαι εντάξει με εμένα και να κοιμάμαι ήσυχος το βράδυ».

  • Ας επιστρέωουμε όμως στον γιατρό της Άνω Ποριάς. Περιμέναμε μια έκρηξή του...

«Και αυτό είναι ακόμα ένα στοιχείο που έχω κοινό με τον Μάνο. Έκρηξη δεν θα ήταν εύκολο να κάνει γιατί ο ήρωας αυτός ξέρει κάτι που θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ολοι. Την ουσία της πραγματικής αγαπης. Το είχε πει και στην Αιμιλία, ότι την αγαπάει αληθινά. Κάθε λέξη που έχει μπει στο σενάριο για τον Δημήτρη, δεν έχει μπει τυχαία».

  • Θα είναι ευτυχισμένος στον επόμενο κύκλο που θα πάει να μείνει στην Άνω Ποριά;

«Έτσι πιστεύω, θα πάει να ζήσει στο σπίτι του πατέρα, είπε ο Μάνος Πετούσης στο tv 24.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved