Ιλένια Ουίλιαμς – Κώστας Αναγνωστόπουλος: Διακοπές στην Ίο μετά τις φήμες περί σχέσης
Showbiz

Ιλένια Ουίλιαμς – Κώστας Αναγνωστόπουλος: Διακοπές στην Ίο μετά τις φήμες περί σχέσης

Κοινή απόδραση για την Ιλένια Ουίλιαμς και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο μετά τις φήμες περί σχέσης.

Οι δυο τους απολαμβάνουν αυτές τις μέρες μοναδικές στιγμές στη ρομαντική Ίο και τόσο η Ιλένια όσο και ο Κώστας μπορεί να μην δημοσίευσαν κοινά στιγμιότυπα αλλά πόσταραν στιγμιότυπα την ίδια χρονική στιγμή από το ίδιο ξενοδοχείο στις Κυκλάδες και με αυτό τον τρόπο έδειξαν ότι κάνουν μαζί διακοπές.

ilenia.webp


Να σας θυμίσουμε ότι μετά τη αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου από το Survivor All Star άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες πως έχει έρθει κοντά με την Ιλένια Ουίλιαμς.
Και μπορεί το ζευγάρι να κρατά σιγή ιχθύος όμως στις εκπομπές καθημερινά μαθαίναμε τα νέα τους….


«Ο Κώστας τα τελευταία δυο χρόνια είναι πολύ κοντά μου. Με στήριξε πολύ μετά την απώλεια του πατέρα του. Είναι πολύ κοντά μου. Είμαι πολύ καλά στην προσωπική ζωή μου, πολύ ήρεμη. Και να είχα σχέση με τον Κώστα ή κάποιον άλλον δεν θα στο έλεγα. Δεν θέλω να απασχολήσω με τα προσωπικά μου. Έχει συμβεί στο παρελθόν και δεν θέλω να το ξανακάνω» είχε πει η τραγουδίστρια.

Και η Μπέττυ Μαγγίρα είχε αποκαλύψει: « Ο πειρατής, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μένει πίσω από το σπίτι μου σε ένα στενό και μία γειτόνισσα δεν θα πω όνομα μου επιβεβαίωσε ότι είναι μαζί με την Ιλένια Ουίλιαμς εδώ και μήνες και βγάζουν τα σκυλιά τους έξω βόλτα… Και μένει σπίτι του κάποιες μέρες… το επιβεβαιώνουμε και εμείς».

Κάνουν μαζί διακοπές και δείτε τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε η Ιλένια αλλά και ο "Μισθοφόρος"

Και ο Κώστας δημοσίευσε ένα βίντεο από το ίδιο ξενοδοχείο

https://www.instagram.com/reel/CuoXxooIccV/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved