Πετρογιάννη: Μετά την ανακοίνωση του γάμου της, κάνει διακοπές στην Κύθνο!Η εκπληκτική φώτο με μαγιό
Showbiz

Πετρογιάννη: Μετά την ανακοίνωση του γάμου της, κάνει διακοπές στην Κύθνο!Η εκπληκτική φώτο με μαγιό

Μετά την ανακοίνωση ότι παντρεύεται και μετά το τέλος του Πρωινού, η Φωτεινή Πετρογιάννη απολαμβάνει μοναδικές στιγμές με τον σύντροφό της στην Κύθνο.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media τις νοστιμιές που γεύεται, τα μέρη που επισκέπτεται και ποζάρει στην παραλία με ένα εντυπωσιακό ολόσωμο μαγιό σε μπλε απόχρωση.

Και επειδή η επόμενη σεζόν θα είναι απαιτητική η Φωτεινή Πετρογιάννη ξεκουράζεται και γεμίζει τις μπαταρίες!

fotinipetrogianni__351267793_1002931877403634_3549581941739017602_n.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι λίγες μέρες πριν το φινάλε του Πρωινού είχε πει: «Δεν έχω παντρευτεί, όταν παντρευτώ θα χορέψω. Εσείς θα χορέψετε στον γάμο μου; Θα σας καλέσω. Το θέμα είναι αν θα έρθετε, γιατί εγώ θα σας καλέσω».

«Τον Μιχάλη θα παντρευτείς; Πότε θα παντρευτείτε;» ρώτησε ο παρουσιαστής της ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1, Γιώργος Λιάγκας! Η συνεργάτιδά του τόνισε στον αέρα της εκπομπής, Το πρωινό: «Πιστεύω σύντομα».

«Η είδηση είναι ότι του χρόνου θα φάμε κουφέτα! Συγκινήθηκε κιόλας… Κοίτα! Μας ανακοίνωσε ότι παντρεύεται, δεν ξέρω αν το καταλάβατε» είπε ο παρουσιαστής και έτσι ανακοινώθηκε το χαρμόσυνο γεγονός για τη συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα!

Να σας θυμίσουμε ότι η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έχει διατηρήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παρά το γεγονός ότι εδώ και χρόνια ζει ευτυχισμένη στο πλευρό του γνωστού σκηνοθέτη, Μιχάλη Ρουμπή.

Οι δυο τους ζουν κάτω από την ίδια στέγη, όμως αποφεύγουν να μιλούν για τη σχέση τους ενώ σπάνια τους βλέπουμε μαζί

Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες της από τις ξέγνοιαστες στιγμές της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved