Ορέστης Τζιόβας: «Είχα ατύχημα με τη μηχανή, αλλά όχι λόγω ταχύτητας»
Showbiz

Ορέστης Τζιόβας: «Είχα ατύχημα με τη μηχανή, αλλά όχι λόγω ταχύτητας»

Για τον εθισμό του στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ και για το πώς τα κατάφερε και βγήκε νικητής μίλησε ο Ορέστης Τζιόβας.

Ο ηθοποιός ήταν άκρως αποκαλυπτικός σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

  • Έχετε μιλήσει ανοιχτά για τον εθισμό που είχατε στο παρελθόν με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Τι ανακαλύψατε για εσάς μέσα από αυτή την εμπειρία;

Βγήκα πιο δυνατός, γιατί έδωσα μάχη για να επιστρέψω στην κανονικότητα. Σίγουρα το να πηγαίνεις κοντά στα όριά σου, ό,τι και να σημαίνει αυτό για τον καθέναν, σε βοηθά να ανακαλύπτεις περισσότερες πλευρές του εαυτού σου και τα στοιχεία που συνθέτουν τον χαρακτήρα σου, με αποτέλεσμα να γίνεις πιο πλούσιος. Εννοείται πως δεν προτείνω την κατάχρηση ή τη χρήση ουσιών, γιατί πρέπει να υπάρχουμε χωρίς τις εξαρτήσεις.

tziovas.webp
  • Είστε λάτρης της ταχύτητας, είχατε ποτέ κάποιο ατύχημα με τη μηχανή;

Είχα ατύχημα, αλλά όχι λόγω ταχύτητας. Προσέχω πολύ, αλλά ήταν η κακιά στιγμή. Φέτος τον χειμώνα έσπασα το πόδι μου και ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ. Έπαθα κάταγμα και ήμουν στον γύψο για δυόμισι μήνες. Ήταν κάτι πολύ δύσκολο.

tziovass.jpg
  • Κάνατε και εμφύτευση μαλλιών πριν μερικούς μήνες και δεν το κρύψατε...

Δεν το έκρυψα. Ήταν κάτι που το έκανα περισσότερο για επαγγελματικούς λόγους, να μην με περιορίζει μια εμφάνιση και μόνο. Γιατί σε περιορίζει λίγο στους ρόλους το να μην έχεις μαλλιά.

  • Έχετε κάποιο επαγγελματικό απωθημένο;

Όχι κάτι συγκεκριμένο. Είναι πολλά τα πράγματα που θέλω να κάνω. Θέλω απλά να προχωρήσω και να κάνω άλλες δουλειές, είπε ο Ορέστης Τζιόβας στο Λοιπόν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved