Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Ο Θεοφάνους να προσέχει τα λόγια του»
Showbiz

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Ο Θεοφάνους να προσέχει τα λόγια του»

«Για όλα ικανός» ονομάζεται το νέο του τραγούδι, «για όλα ικανός» δηλώνει και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «ο τίτλος με εκφράζει 100%» λέει ο γνωστός τραγουδιστής και παραδέχεται ότι έχει φτάσει στα άκρα για χάρη ενός έρωτα.


«Έχω παρακολουθήσει, έχω στήσει καραούλι, έχω υποκλέψει μηνύματα!Το παραδέχομαι, ντροπή μου! Είμαι αφόρητα ζηλιάρης, ζηλεύω τα πάντα και με βασανίζει πάρα πολύ αυτό το συναίσθημα. Πολλές φορές παρεκτρέπομαι και κάνω πράγματα για τα οποία δεν είμαι περήφανος».




Αυτή την περίοδο δεν είναι ερωτευμένος, γιατί αποφεύγει συνειδητά αυτή την κατάσταση: «Φοβάμαι τον έρωτα», λέει στο περιοδικό «Hello».



Οι φίλοι του είναι λίγοι και καλοί: «έχω τρεις, τέσσερις καλούς φίλους μεταξύ των οποίων η Άννα (Βίσση), η Πέγκυ Ζήνα, η Ελένη Δήμου και η Στέλλα Γεωργιάδου». Η επιλογή του αυτή δεν είναι τυχαία: «Παλιότερα ήμουν τόσο αφελής-έως και χαζοχαρούμενος-που νόμιζα ότι όλοι ήταν καλοί και φίλοι μου». Ωστόσο με τα χρόνια όπως λέει συνειδητοποίησε ότι «τα πιο πολλά είναι ψεύτικα στο χώρο. Αυτές οι καλλιτεχνικές “φιλίες” και “αγάπες”, μου προκαλούν από γέλιο ως αηδία».



Μια τέτοια φιλία πρέπει να ήταν και αυτή με τον Γιώργο Θεοφάνους που παραδέχεται ότι πλέον οι σχέσεις τους δεν είναι καλές. Γυρίζοντας το χρόνο πίσω θυμάται τι συνέβη μεταξύ τους: «Εγώ απλώς αποχώρησα από το συγκρότημα “One” του οποίου την επιμέλεια είχε ο Γιώργος. Απο εκεί και μετά, είδα έναν διαφορετικό άνθρωπο».


Μάλιστα, δεν διστάζει να προειδοποιήσει το γνωστό μουσικοσυνθέτη: «Να προσέχει τα λόγια του, να κοιτάξει επιτέλους τη δουλειά του και ν΄αφήσει την αρνητική κριτική», καθώς πιστεύει ότι το ελάττωμα του Γιώργου Θεοφάνους είναι πως «δεν κρατάει το στόμα του κλειστό και δεν προσέχει αυτά που λέει». Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved