Showbiz

Αντώνης Λουδάρος για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν με αφορά, δεν με απασχολεί καθόλου, πιστέψτε με»

Gossip-tv Team

 Τον Αντώνη Λουδάρο συνάντησε το τηλεοπτικό συνεργείο του «Καλοκαίρι Yes» στα παρασκήνια της θεατρικής παράστασης «Άντρες με τα όλα τους». Τα όσα είπε για την τηλεοπτική του παρουσία την επόμενη σεζόν αλλά και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Τηλεοπτικά έχω κάνει μία συζήτηση αλλά περιμένω να δω πώς θα πάνε τα πράγματα. Από Σεπτέμβρη θα με βρείτε μπροστά σας στους Δήμους, γιατί θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Δάφνης-Υμηττού», δηλώνει ο Αντώνης Λουδάρος για την επόμενη σεζόν.

Όταν ρωτήθηκε πώς σχολιάζει την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα, που αρχικά ήταν να παρουσιάσει ο ίδιος μαζί με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου εκείνος απάντησε: «Παρακολούθησα πολύ λίγο, είδα το πρώτο επεισόδιο. Όλα μια χαρά, τέλεια. Έτσι κι αλλιώς εγώ, και να γινόταν η εκπομπή, δεν θα μπορούσα να είμαι, γιατί την ώρα της προβολής είχα θέατρο».

loudaros-(3).webp

Τέλος, ο Αντώνης Λουδάρος εξέφρασε την αδιαφορία του σχετικά με την απόφαση του MEGA να επαναπροβάλει το «Πενήντα Πενήντα» με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην prime time ζώνη του καλοκαιριού.

«Δεν με αφορά, δεν με απασχολεί καθόλου το θέμα, πιστέψτε με», αρκέστηκε να δηλώσει ο γνωστός ηθοποιός.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με τις δηλώσεις του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved