Μαρίνα Παντζοπούλου: Το γλέντι για τη γιορτή της στο νησί και η ιστορία πίσω από το όνομά της
Showbiz

Μαρίνα Παντζοπούλου: Το γλέντι για τη γιορτή της στο νησί και η ιστορία πίσω από το όνομά της

Την ονομαστική της εορτή έχει σήμερα (17/07) η Μαρίνα, κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου

Η Μαρίνα Παντζοπούλου γιορτάζει και φυσικά για μια ακόμη χρονιά σύσσωμη η οικογένεια βρίσκεται στην Άνδρο για την καθιερωμένη γιορτή!

Τόσο η Ελένη όσο και τα λοιπά μέλη της οικογένειας βοηθούν ώστε να στηθεί ένα υπέροχο γλέντι αφιερωμένο στη μικρή Μαρίνα, η οποία έχει την τύχη να γιορτάζει την γιορτή της σε ένα από τα πιο παραδεισένια νησιά του Αιγαίου.

marina-pantzopoulou-(8).jpg

Φυσικά από νωρίς το πρωί η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας σύζυγός της δέχονται ευχές ενώ παράλληλα απολαμβάνουν κάθε στιγμή της ημέρας τόσο με βουτιές στην παραλία ή ίσως με περιήγηση πάνω στο φουσκωτό τους και έπειτα το βράδυ τους περιμένει το τρικούβερτο γλέντι στο σπίτι εκεί οπού και λίγοι και καλοί φίλοι θα μαζευτούν για να ευχηθούν από κοντά στο Μαρινάκι της Ελένης που φέτος τέλειωσε τη Δευτέρα δημοτικού!

Δες στη gallery φωτογραφίες της Μαρίνας

Η οκτάχρονη κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου φοιτά σε Βρετανικό σχολείο στη Λυκόβρυση. Πρόκειται για ένα αγγλόφωνο σχολείο όπου όλα τα μαθήματα τόσο του Δημοτικού όσο και του Γυμνασίου και του Λυκείου, διδάσκονται στα αγγλικά και τα ελληνικά διδάσκονται ως ξένη γλώσσα.

Όσο για το πώς πήρε το όνομα Μαρίνα;

1689353410834-312449897-marina-pantzopoulou-(6).jpg

Πίσω από το όνομα «Μαρίνα» κρύβεται μία συγκινητική ιστορία αγάπης. Μαρίνα λεγόταν η γιαγιά του Μάκη , που «έφυγε» από τη ζωή πριν κάποια χρόνια και η Ελένη είχε συγκινηθεί από την ιστορία αγάπης και έρωτα της γιαγιάς και του παππού του αγαπημένου της και έτσι αποφάσισε να δώσει το όνομα στη μικρή της κόρη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved