Φαίη Σκορδά: Πήγε παραλία με το απόλυτο summer σύνολο – Τα 4 items σε bold χρώμα που θα λατρέψεις
Showbiz

Φαίη Σκορδά: Πήγε παραλία με το απόλυτο summer σύνολο – Τα 4 items σε bold χρώμα που θα λατρέψεις

Η εκπομπή της έριξε αυλαία και η Φαίη Σκορδά έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές και μας τρελαίνει με τις εμφανίσεις της.

Στις ελάχιστες φωτογραφίες που μέχρι τώρα έχει ανεβάσει με μαγιό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έχει ήδη δώσει μια γεύση από αυτές που έπονται!

fayskorda_358786814_813260313845364_5970113953907531463_n.jpg

Στις πιο πρόσφατες όμως φρόντισε να μας δώσει έμπνευση για σικάτες και ανάλαφρες εμφανίσεις στην παραλία καθώς επέλεξε το απόλυτο summer σύνολο με 4 items στο πιο in bold χρώμα του καλοκαιρού.

Επέλεξε μπικίνι σε πορτοκαλί αποχρώσεις και ολοκλήρωσε το look της με ένα σετ αποτελούμενο από πουκάμισο και σορτς στην ίδια απόχρωση και είναι μια κούκλα!

Δες τις φωτό της στη gallery

«Καλό καλοκαίρι σε όλους, ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ και θέλω να κλείσουμε με κάτι πολύ πολύ σημαντικό, να ευχαριστήσω όλους σας για αυτό, να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον ΣΚΑΙ και φέτος κρατάω αυτή τη στιγμή να είναι η πιο σημαντική στην καριέρα μου, την οποία έζησα εδώ στον ΣΚΑΙ και έχει να κάνει με την ημέρα που αφιερώσαμε όλοι μαζί στο Make a Wish. Θα ήθελα με αυτό να κλείσουμε γιατί κάποια πράγματα δεν γίνονται μόνο για τον τηλεοπτικό χρόνο αλλά έχουνε και ουσία», είπε ανάμεσα σε άλλα στο φινάλε της εκπομπής της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved