Τζένη Μελιτά: Πρόβα νυφικού για την παρουσιάστρια - Ο ενδοιασμός, τα 9 χρόνια σχέσης & οι ετοιμασίες
Showbiz

Τζένη Μελιτά: Πρόβα νυφικού για την παρουσιάστρια - Ο ενδοιασμός, τα 9 χρόνια σχέσης & οι ετοιμασίες

Η Τζένη Μελιτά και ο Σπύρος Μαργαρίτης σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και ήδη έχουν μπει σε πυρετό προετοιμασιών για να ζήσουν την ομορφότερη μέρα της ζωής τους. 

Το ζευγάρι μετά από εννέα χρόνια σχέσης αποφάσισε να επισημοποιήσει τον έρωτά του και ο γάμος του, όπως έχει αποφασίσει θα γίνει στα τέλη του φετινού καλοκαιριού.

Χθες η παρουσιάστρια της εκπομπής έκανε την τρίτη πρόβα νυφικού της και μάλιστα ανέβασε βίντεο από την επίσκεψή της στο ατελιέ γνωστής σχεδιάστριας νυφικών την οποία όπως παραδέχεται και η μέλλουσα νύφη, εμπιστεύεται με κλειστά μάτια.

https://www.instagram.com/reel/CurxWwZqA48/

«Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε και την τελική πρόβα για το νυφικό μου για να αποφασίσουμε το σχέδιο. Μακάρι να μπορούσα να σας δείξω λιγάκι, γιατί μου έχετε στείλει άπειρα πανέμορφα μηνύματα για να εμπνευστείτε κι εσείς. Τι να κάνω που δεν πρέπει να μάθει ο γαμπρός @spiros.margar τίποτα;! Είναι δεμένα τα χέρια μου!» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε η Τζένη Μελιτά η οποία σύμφωνα με όσα έχει αποκαλύψει η ίδια στο πάρτι μετά τον γάμο πρόκειται να φορέσει άλλο φόρεμα από το νυφικό της.

Ο γάμος, όπως έχει αποκαλυφθεί θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και θα είναι μία γιορτή για αυτόν τον έρωτα που κρατάει εννέα ολόκληρα χρόνια ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον σύντροφό της.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του ζευγαριού:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved