Σπυροπούλου-Σταθοκωστόπουλος: Οι λεπτομέρειες της βάφτισης του γιου τους και ο θρησκευτικός γάμος!
6867624
Showbiz

Σπυροπούλου-Σταθοκωστόπουλος: Οι λεπτομέρειες της βάφτισης του γιου τους και ο θρησκευτικός γάμος!

Πρώτα βάφτιση και μετά θρησκευτικός γάμος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο οι οποίοι αυτόν τον καιρό βρίσκονται σε πυρετό προετοιμασιών! 

Το ζευγάρι υποδέχτηκε στον κόσμο τον γιο του τον περασμένο Ιανουάριο και ήδη έχει αρχίσει τις ετοιμασίες για τη βάφτισή του που θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο σύμφωνα με το Secret.

H όμορφη παρουσιάστρια και ο γνωστός επιχειρηματίας είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο πριν την άφιξη του μικρού αλλά θέλουν να κάνουν και θρησκευτικό γάμο που θα γίνει αρκετό καιρό μετά τη βάφτιση του μικρού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος αυτόν τον καιρό ετοιμάζουν κάθε λεπτομέρεια για τη βάφτιση του μικρού, όμως ο γάμος τους θα γίνει το καλοκαίρι του 2024 καθώς θέλουν να ευχαριστηθούν όπως έχουν φανταστεί και τις δύο αυτές οικογενειακές στιγμές τους.

Ο μικρός όπως είχε αποκαλύψει με το που γεννήθηκε η ευτυχισμένη μαμά θα πάρει το όνομα του πεθερού της, πατέρα του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, του Βλάσση Σταθοκωστόπουλου για τον οποίο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει πει πολλές φορές πως είναι η μεγάλη της αδυναμία.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved