Οι κοινές διακοπές Αρναούτογλου-Λιανού με τα κορίτσια τους & η τυχαία συνάντηση με πρώην Survivor!
Showbiz

Οι κοινές διακοπές Αρναούτογλου-Λιανού με τα κορίτσια τους & η τυχαία συνάντηση με πρώην Survivor!

Τις πρώτες ξεκούραστες μέρες διακοπών περνούν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Γιώργος Λιανός, έχοντας στο πλευρό τους τις συντρόφους τους, Νάνσυ Αντωνίου και Κωνσταντίνα Καραλέξη αντίστοιχα. 

Τα δύο ζευγάρια όμως δεν είναι μόνα αφού έχουν στην παρέα τους αγαπημένους συνεργάτες που πλέον νιώθουν σαν οικογένεια. Ο λόγος για τον Παναγή Τζωρτζάτο και τον Νίκο Καλούδη οι οποίοι ανήκουν επίσης στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή στον «αέρα» του Sfaira.

Η μεγάλη και χαρούμενη παρέα βρίσκεται στη Ρόδο και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στα καλύτερα σημεία του νησιού.

Ενδείκνυται άλλωστε αυτόν τον καιρό το Νησί των Ιπποτών που διαθέτει αστείρευτες φυσικές ομορφιές και πολύ καλές υπηρεσίες σε ό,τι αφορά τις ξενοδοχειακές μονάδες που εδρεύουν εκεί.

Η συνάντηση με τον James Καφετζή

james-kafetzis-giorgos-lianos.jpg

Και επειδή όπου Ρόδος και καλοκαίρι, κάπου εκεί θα θυμηθεί κανείς και τον πρώην παίκτη του Survivor, James Καφετζή, ο Γιώργος Λιανός δεν θα μπορούσε να μη συναντηθεί μαζί του και να έχει λίγο χρόνο να θυμηθούν τα παλιά και να περάσουν όμορφα.

Μάλιστα, ο James Καφετζής ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία από μία θαλάσσια βόλτα που έκαναν με σκάφος και έγραψε στη λεζάντα της με χιούμορ:

«2 χρόνια μετά και ακόμη να μου δώσει τον λόγο! @giorgoslianoss».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved