Σίσσυ Χρηστίδου: Το ξεχωριστό καλοκαίρι της - Οι διακοπές με ιστιοπλοϊκό και οι καταδύσεις
Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου: Το ξεχωριστό καλοκαίρι της - Οι διακοπές με ιστιοπλοϊκό και οι καταδύσεις

Φέτος η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε πώς θέλει το καλοκαίρι της να είναι τελείως διαφορετικό από αυτά που έχει ζήσει μέχρι σήμερα. 

Για αυτό και διανύει περίοδο διακοπών εν πλω και μάλιστα με ιστιοπλοϊκό.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής χαμόγελα και πάλι αφού Απόλαυσε τις ανέσεις πολυτελές ξενοδοχείο της Ρόδου σάλπαρε μαζί με την παρέα της με ιστιοπλοϊκό για να γνωρίσει τις ομορφιές του Αιγαίου με... άλλο μάτι.

Όσοι έχουν κάνει διακοπές με ιστιοπλοϊκό λένε πόση εμπειρία μένει αξέχαστη Και μάλλον το ίδιο συμβαίνει και για τη Σίσσυ Χρηστίδου η οποία δεν σταματά να ανεβάζει βίντεο και φωτογραφίες από τις διακοπές της.

Μάλιστα σε ένα βίντεο η Σίσσυ Χρηστίδου μπόρεσε να χωρέσει όλα όσα βιώνει εν πλω πάνω στα decks του ιστιοπλοϊκού. Εννοείται πώς ζει την παρέα συνοδεύει επαγγελματίας σκίπερ και Το πιθανότερο είναι πως on board υπάρχει και επαγγελματίας σεφ που φτιάχνει για την παρέα λαχταριστούς μεζέδες ώστε να απολαμβάνουν στο μέγιστο βαθμό αυτές τις ξεχωριστές μέρες τους.

Εννοείται πως με τέτοια ζέστη η Σίσσυ Χρηστίδου δεν μπορεί να αντισταθεί στις βουτιές σε απρόσιτες παραλίες το μοναστήρι απλοϊκά σκάφη μπορούν να πλησιάσουν Και φυσικά δεν παραλείπει με κάνει και καταδύσεις για να γνωρίσει την ομορφιά του βυθού.

Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved