Σάκης για Μαριαλένα: «Η αλήθεια είναι ότι στο παιχνίδι τής έκανα μια πρόβα πρότασης γάμου και...»
Showbiz

Σάκης για Μαριαλένα: «Η αλήθεια είναι ότι στο παιχνίδι τής έκανα μια πρόβα πρότασης γάμου και...»

Ο Σάκης Κατσούλης είναι σίγουρα πολύ ερωτευμένος και δεν έχει μάτια για άλλη παρά μόνο για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Μην ξεχνάμε πως ο δις νικητής του Survivor το 2021 είχε μπει στο παιχνίδι με κύριο σκοπό του να ξανακερδίσει την καρδιά της Μαριαλένας που τότε ήταν χωρισμένοι λόγω ενός μεγάλου καβγά που είχε συμβεί ανάμεσά τους. Τότε η Μαριαλένα, όταν τον είδε ξαφνικά στον Άγιο Δομίνικο μπροστά της, είχε σαστίσει και είχε έρθει και σε δύσκολη θέση καθώς ο Σάκης είχε μπει στο Survivor μαζί με τη Χριστίνα Κεφαλά με την οποία είχε υπάρξει φλερτ το διάστημα που Σάκης και Μαριαλένα ήταν χωρισμένοι. Αυτές όμως ήταν οι πιο δύσκολες, πιο σκοτεινές μέρες του ζευγαριού που πλέον έχει ξεκαθαρίσει τα πάντα στη μεταξύ του σχέση και διανύει την καλύτερη περίοδό του.

sakis-gia-marialena.jpg

Κάτι που αποδεικνύουν και τα λόγια του Σάκη Κατσούλη στις πρώτες δηλώσεις του μετά τη νίκη του στο Survivor All Star. Ερωτώμενος για το τι σημαίνει για εκείνον η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Σάκης απάντησε χωρίς περιστροφές:

«Για µένα η Μαριαλένα είναι το άλλο µου μισό, ο άνθρωπός µου, το στήριγμά µου στα εύκολα, αλλά πολύ περισσότερο στα δύσκολα και πόσο µάλλον για δύο χρονιές στο πιο δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης, εκεί όπου η αντιστοιχία των μηνών που περνάμε χωρίς κινητά και επιπλέον ασχολίες θεωρώ ότι είναι πολλαπλάσια της προσωπικής ζωής».

«Για µένα είναι μια γυναίκα παράδειγμα προς μίμηση, μιας και τερματίζοντας στην τρίτη θέση για δεύτερη φορά στο πιο δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης αποδεικνύει περίτρανα ότι της αξίζει 100% και ότι δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από κανέναν αντίπαλό της ούτε στο κοµµάτι της επιβίωσης αλλά ούτε και στο αγωνιστικό κοµµάτι», πρόσθεσε ο νικήτης του «Survivor All Star».

kats-marialena-(5).webp



Όσο για το ενδεχόμενο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ο Σάκης Κατσούλης είπε: «Η αλήθεια είναι ότι στο παιχνίδι τής έκανα µια πρόβα πρότασης γάμου, κάτι το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μετανιώνω και, φυσικά, εύχομαι σύντομα η σχέση µας να προχωρήσει. Τα υπόλοιπα αναμένονται».

Τέλος, καταλήγοντας, ο Σάκης Κατσούλης ερωτώμενος αν θα ήθελε να αποκτήσει παιδιά με τη σύντροφό του απάντησε: «Ναι, εννοείται. Η Μαριαλένα θα ήθελα να είναι η μητέρα των παιδιών µου».

Πηγή: Secret

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved