Αλίκη Κατσαβού: «Ο Φοίβος δεν βλέπει τις ταινίες του πατέρα του, Κώστα Βουτσά γιατί στενοχωριέται»
Showbiz

Αλίκη Κατσαβού: «Ο Φοίβος δεν βλέπει τις ταινίες του πατέρα του, Κώστα Βουτσά γιατί στενοχωριέται»

 

Η Αλίκη Κατσαβού σε συνέντευξη της μίλησε για την απώλεια του σπουδαίου ηθοποιού, Κώστα Βουτσά, τις αγαπημένες για αυτήν ταινίες του, αλλά και για το γιατί ο γιος τους, Φοίβος, αρνείται να δει τις ταινίες του πατέρα του.

Ο Φοίβος βλέπει τις ταινίες του πατέρα του;

«∆εν βλέπει τις ταινίες του πατέρα του, γιατί στενοχωριέται. Μου έχει πει: «Αλίκη, δεν θέλω να βλέπω τον µπαµπά στις ταινίες, γιατί στενοχωριέµαι πολύ»» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Τι θέλει να γίνει;

«Θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής, γιατί του αρέσει πάρα πολύ να τρέχει µε την µπάλα.»

Έχουν περάσει περισσότερα από τρία χρόνια από τον θάνατο του Κώστα Βουτσά. Τι σου λείπει περισσότερο από εκείνον;

«Μου λείπει το χιούµορ του και η θετική του σκέψη. Ηταν πάντοτε πολύ υποστηρικτικός και µε φρέσκες ιδέες, τόσο για τη δουλειά στο θέατρο όσο και για την ίδια τη ζωή µας, το πού θα διασκεδάζαµε, πού θα πηγαίναµε, πού θα τρώγαµε και πώς θα περνούσαµε πιο ωραία την ηµέρα µας.» είπε η Αλίκη Κατσαβού στην εφημερίδα Secret.

alikikatsavou.jpg

Σου λείπει ένας σύντροφος;

Οχι, δεν µου λείπει ένας σύντροφος αυτήν τη στιγµή. Είµαι πολύ συγκεντρωµένη στο µεγάλωµα του παιδιού και πολύ δύσκολα κάποιος θα µου τραβούσε την προσοχή. ∆εν θα θυσίαζα εύκολα τον χρόνο µου, τον οποίο µοιράζω µεταξύ παιδιού και δουλειάς. Και ποιος, εξάλλου, θα µπορούσε να συναγωνιστεί έναν Κώστα Βουτσά και όσα αυτός έγραψε στην ψυχή µου;

voutsas-katsavou.jpg

Ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία µέχρι τώρα στη ζωή σου;

Ήταν όταν πέθανε ο Κώστας και ξεκίνησε η πανδηµία. Με κατέκλυσε φόβος και αβεβαιότητα για µια σειρά σηµαντικών θεµάτων. Και για τον αντίκτυπο που θα είχαν αυτά τα γεγονότα στο παιδί και ταυτόχρονα για το µεγάλο ζήτηµα της επιβίωσης, καθώς τα θέατρα έκλεισαν και δεν είχα να λαμβάνω εισόδημα από πουθενά για αρκετούς µήνες. Αφού επέζησα όλων αυτών των καταστάσεων, δεν φοβάµαι πια τίποτα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved