Γιώργος Τράγκας: Αυτή είναι η κατάθεση του γιου του, Γιάννη
Showbiz

Γιώργος Τράγκας: Αυτή είναι η κατάθεση του γιου του, Γιάννη

O γιος του Γιώργου Τράγκα, Γιάννης Τράγκας την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου κατέθεσε στο Τμήμα Οικονομικού Εγκλήματος της Εισαγγελίας Εφετών ως μηνυτής μάρτυρας κατηγορίας. Εκτός των όσων κατέθεσε παρέδωσε στις εισαγγελικές αρχές και έναν ογκώδη φάκελο με στοιχεία για όσα επικαλέστηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Διονύση Θανάσουλα για την εφημερίδα Πρώτο Θέμα στον ογκώδη φάκελο που παρέδωσε στις εισαγγελικές αρχές περιλαμβάνονται η λίστα των εξόδων με τα οποία έχει επιβαρύνει την κληρονομιά η χήρα του Γιώργου Τράγκα, αλλά και έγγραφα που αποδεικνύουν ότι πούλησε ακίνητα στις ΗΠΑ, κάτι το οποίο η ίδια αρνιόταν κατηγορηματικά.

tragkas-giorgos.jpg

Μετά από έρευνες του γιου του εκλιπόντα, σύμφωνα με την κατάθεσή του δικαίωσε απόλυτα τα όσα υποπτευόταν, αφού η Μαρία Καρρά φέρεται να έχει πουλήσει δυο τουλάχιστον ακίνητα και αυτά είναι η κατοικία στην Ουάσιγκτον και το διαμέρισμα στο Λας Βέγκας και η εφημερίδα φέρνει στο φως της δημοσιότητας το έγγραφο πώλησης της κατοικίας στο Λας Βέγκας, που φέρει την υπογραφή της Μαρίας Καρρά, το οποίο πια δεν της ανήκει αφού το πούλησε έναντι 804.000 δολαρίων.

tragkas-2.jpg

Πρόκειται για ένα διαμπερές οίκημα με μεγάλες γυάλινες επιφάνειες που διαθέτει φοβερή θέα στην πόλη του τζόγου και χαρακτηρίζεται ιδανικό για ένα ζευγάρι.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved