Φλωρινιώτης: Τα συγκλονιστικά λόγια των παιδιών του στο μνημόσυνο και η παρουσία του γιου του, Σάββα
7081273
Showbiz

Φλωρινιώτης: Τα συγκλονιστικά λόγια των παιδιών του στο μνημόσυνο και η παρουσία του γιου του, Σάββα

Το Σάββατο έγινε το μνημόσυνο για τις 40 μέρες από τον θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη και τα τρία του παιδιά αλλά και η σύζυγός του, Μάχη μίλησαν με συγκινητικά λόγια.

Η οικογένεια του αξέχαστου Γιάννη Φλωρινιώτη βρέθηκε στον Ιερό Ναό Ρόδον το Αμάραντον Πειραιά για να τον τιμήσουν.

«Σήμερα είναι τα 40 του αγαπημένου μας πατέρα. Είμαστε όλοι εδώ να τον τιμήσουμε» ανέφερε με τρεμάμενη φωνή ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη, Νίκος.

Και η Άννα Φλωρινιώτη καταβεβλημένη είπε: «Σήμερα ταξιδεύει στον ουρανό… Σίγουρα θα βρίσκεται δίπλα στον Χριστούλη. Θα βρει και την αγαπημένη του μητέρα, τα αδέρφια του τα υπόλοιπα., πολλούς φίλους του… Το σημαντικότερο που μας έχει πει είναι να σεβόμαστε τους πάντες, να μην προσβάλλουμε ποτέ άνθρωπο».

mnimosino-florinoiiti-(2).jpg
7082660

Η σύζυγός του, Μάχη, ζητώντας από τον γιο της, Σάββα να μείνει δίπλα της, τόνισε:

«Δεν έχω πιστέψει ακόμα ότι έχει πεθάνει και δε μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει και 40 μέρες. Συμβαίνουν όμως αυτά στη ζωή, ήταν ξαφνικό, αλλά ίσως ο Θεός να ήθελε έτσι. Ο γιος μου ο μεγάλος που έλειπε, ο Σάββας, πολύ είχαν παρεξηγήσει την απουσία του από την κηδεία του πατέρα του. Το παιδί, μόλις είχε φτάσει στην Κύπρο και δε μπορούσε να γυρίσει γιατί δεν παίρνει αεροπλάνο και έπρεπε να γυρίσει με το καράβι.

836746.jpg

Να μην παρεξηγούν ορισμένα πράγματα γιατί, είναι ένα άριστο παιδί με μια άριστη οικογένεια και τη γυναίκα και τα παιδάκια του. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για ό,τι έχετε κάνει για τον Γιάννη και τον τιμήσατε όπως έπρεπε. Το μόνο λάθος που κάνατε είναι που τον τιμήσατε μετά θάνατον, όχι εσείς, αυτοί που έπρεπε. Ο Γιάννης είχε πολλά παράπονα».

Δείτε τις δηλώσεις παρακάτω από την εκπομπή, Καλοκαίρι #Yes

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved