Η Ξένια των REC και οι σέξι πόζες της στη Μαδρίτη - Τράβηξε όλα τα βλέμματα!
Showbiz

Η Ξένια των REC και οι σέξι πόζες της στη Μαδρίτη - Τράβηξε όλα τα βλέμματα!

Στο Mad Cool Festival, το παγκοσμίως διάσημο ευρωπαϊκό μουσικό φεστιβάλ, που πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη από τις 6 έως τις 8 Ιουλίου, έδωσαν το "παρών" οι REC.

Η Ξένια και ο Mike έφτιαξαν βαλίτσες και ταξίδεψαν ως την ισπανική πρωτεύουσα, αφήνοντας για λίγο πίσω στην Ελλάδα τον Άρη, ο οποίος -ως leader του συγκροτήματος- αυτό το διάστημα προετοιμάζει τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα.

Με άκρως καλοκαιρινή και ανεβασμένη διάθεση, η Ξένια και ο Mike διασκέδασαν στις εκπληκτικές συναυλίες του Σαββατοκύριακου, με τον Robbie Williams να είναι αυτός που τους ενθουσίασε περισσότερο.

1689604235562-1443154-2.jpeg

Τον ελεύθερο χρόνο τους, μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να κάνουν βόλτα στους δρόμους της Μαδρίτης, απολαμβάνοντας τις ομορφιές τις πόλης, χωρίς να σταματήσουν λεπτό να απαθανατίζουν την κάθε στιγμή του ταξιδιού τους.

8.jpeg

Οι REC, τo No1 Urban Pop συγκρότημα της χώρας, είναι εδώ και το φετινό καλοκαίρι, με το ολοκαίνουριο τραγούδι τους να γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Το «COPACABANA» κατάφερε από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του κατάφερε να μπει στο Top20 των ραδιοφωνικών Airplays, ενώ -σε λιγότερο από ένα μήνα- έχει ξεπεράσει τις 450 χιλιάδες προβολές στο YouTube και τα 560 χιλιάδες Spotify Streams.

Ο Άρης, η Ξένια και ο Mike απολαμβάνουν την επιτυχία του COPACABANA και υπόσχονται μεγάλα εκρηκτικά live και για αυτό το καλοκαίρι με το Summer Tour να έχει περισσότερους από 20 προορισμούς.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved