Η Βάσω Λασκαράκη και η μαγευτική Χαλκιδική συνθέτουν το καλοκαίρι των ονείρων μας!
Showbiz

Η Βάσω Λασκαράκη και η μαγευτική Χαλκιδική συνθέτουν το καλοκαίρι των ονείρων μας!

Οι καλοκαιρινές διακοπές της Βάσως Λασκαράκη έχουν ξεκινήσει σε έναν από τους πιο περιζήτητους αλλά και μαγευτικούς προορισμούς της Ελλάδας, στην υπέροχη Χαλκιδική.

Η Βάσω Λασκαράκη περνάει υπέροχα στο ταξίδι της στην Χαλκιδική, καθώς όπως επισημαίνει και η ίδια σε ανάρτησή της «σαν τη Χαλκιδική δεν έχει»!

Επισκεπτόμενοι το προφίλ της στο Instagram είδαμε πώς οι μέρες περνάνε πολύ όμορφα για την ηθοποιό που ζει το καλοκαίρι της, όπως μόνο αυτή ξέρει!

Αρχικά είδαμε την ηθοποιό να ποζάρει με ψάθινο καπέλο και μπλε μπικίνι με prints, ενώ κάθεται σε μια αναπαυτική ξαπλώστα με διακοσμητικά μπεζ κρόσια για σκιά αλλά και μια κάποια ιδιωτικότητα.

https://www.instagram.com/p/CuhOhZMsMJf/

Σε άλλη φωτογραφία της είδαμε τη Βάσω Λασκαράκη να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό κρύβοντας με το χέρι της, τη μισή πλευρά του προσώπου της. Ζει τη «beach life» της, όπως γράφει και στην περιγραφή της.

https://www.instagram.com/p/Cub4NWNN96n/

Στην πιο πρόσφατη δημοσίευσή της, η ηθοποιός ποζάρει με βρεγμένα μαλλιά και μεγάλα γυαλιά ηλίου σε μια selfie φωτογραφία που μας κάνει να θέλουμε να νιώσουμε και εμείς λίγη από τη δροσιά της!

https://www.instagram.com/p/CumfOSENxL1/

Τέλος, η αγαπημένη ηθοποιός έφτιαξε ένα βίντεο από τις υπέροχες διακοπές της στην μαγευτική Χαλκιδική!

https://www.instagram.com/reel/CuwqPrOs5Xx/

Η Βάσω Λασκαράκη γνωρίστηκε με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη το 2009 στα γυρίσματα της σειράς Η Πολυκατοικία. Παντρεύτηκαν 4 χρόνια μετά, λίγο πριν αποκτήσουν την κόρη τους, Εύα. Το τέλος του γάμου τους ήρθε το 2017, όταν ανακοίνωσαν από κοινού το διαζύγιό τους.

Το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή, έγινε όταν γνώρισε τον Λευτέρη Σουλτάτο, τον chef ο οποίος έμελλε να γίνει ο δεύτερος σύζυγός της. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2019, στην Αγία Ειρήνη, στα Σπήλια των Χανίων, έχοντας στο πλευτό τους, τους πολύ κοντινούς τους ανθρώπους. Ο σεφ είχε παντρευτεί προηγουμένως, έχοντας αποκτήσει δυο παιδιά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved