Φωτεινή Αθερίδου: Η απόλυτη οικογενειακή ευτυχία σε μια φωτογραφία!
Showbiz

Φωτεινή Αθερίδου: Η απόλυτη οικογενειακή ευτυχία σε μια φωτογραφία!

 Η απόλυτη ευτυχία ζωγραφίζεται στο πρόσωπο της Φωτεινή Αθερίδου που έγινε μητέρα για δεύτερη φορά και τώρα έχει τρεις άντρες στο σπίτι της!

Οι τρεις άντρες της ζωής της πρωταγωνιστούν στην νέα της ανάρτηση και βεβαίως οι διαδικτυακοί της φίλοι υποκλίθηκαν για άλλη μια φορά στις υπέροχες εικόνες που μοιράστηκε μαζί τους.

atheridou2 - 1

Οι δύο γιοί της και ο άντρας της είναι η προτεραιότητα της και το πιο σημαντικό κομμάτι για εκείνη.

Η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δύο οικογενειακές φωτογραφίες με το νέο μέλος της οικογένειας.

atheridou2.jpg

«Τρία τα αγόρια που αγαπώ … τρεις και οι Μαγκλάρες», γράφει στην ανάρτησή της.

Να υπενθυμίσουμε ότι το ζευγάρι έφερε στη ζωή το δεύτερό τους παιδί στα μέσα του Μαρτίου και απολαμβάνουν την ωραιότερη περίοδο της ζωής τους.

356954630_181308471374700_7313910377024230713_n.jpg

Η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και ως εκ τούτου ο Θοδωρής Αθερίδης έγινε για δεύτερη φορά παππούς.

«Είμαστε μια χαρά, νιώθουμε τέλεια. Η γέννηση ενός παιδιού είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί. Δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιο θα είναι το όνομα του παιδιού. Ακόμα δεν έχω κάνει κάποιο δώρο στα παιδιά, θα βγούμε και θα το κανονίσω», είπε ο Θοδωρής Αθερίδης λίγες ώρες μετά τη γέννηση του δεύτερου εγγονού του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved