Μάνος Πετούσης στο gossip-tv: «Ελεγχόμενες οι φωτιές στο Δαφνί και στο Δάσος Χαϊδαρίου»
Showbiz

Μάνος Πετούσης στο gossip-tv: «Ελεγχόμενες οι φωτιές στο Δαφνί και στο Δάσος Χαϊδαρίου»

Ο ηθοποιός Μάνος Πετούσης τον οποίο απολαμβάνουμε στον Σασμό, ως τον γιατρό Δημήτρη Μαραθάκη, σήμερα (18/7) βρίσκεται στις επάλξεις καθώς ως αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Χαϊδαρίου με το που ξέσπασε φωτιά στο ύψος του Δαφνιού αλλά και του Δάσους, περιοχών που ανήκουν στον συγκεκριμένο Δήμο κινητοποιήθηκε όπως και όλοι οι αρμόδιοι προκειμένου να μην επεκταθεί και θρηνούμε ανθρώπινες ζωές, περιουσίες και φυσικά ανυπολόγιστες καταστροφές του περιβάλλοντος και της φύσης.

Την είδηση που έδωσε ο δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός μιλώντας στη Ναυτεμπορική, ότι με την έγκαιρη παρέμβαση του πυροσβεστικού σώματος, η φωτιά τέθηκε στην περιοχή υπό έλεγχο, επιβεβαίωσε στο gossip-tv και ο Μάνος Πετούσης, αντιδήμαρχος πολιτισμού του Δήμου.

Δείτε το βίντεο παρακάτω με όσα αποκάλυψε ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου:

«Η φωτιά είναι αυτή τη στιγμή υπό έλεγχο, όμως βρισκόμαστε σε επιφυλακή προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι δεν θα ξεφύγει λόγω των ανέμων που πνέουν στην περιοχή. Είμαι και εγώ υπ’ ατμόν γιατί απέναντι ακριβώς από το Άλσος Δαφνίου, αυτή την όαση οξυγόνου της Αττικής, ζει ένας πολύ δικός μου άνθρωπος και φοβήθηκα ότι κινδυνεύει.

Ευτυχώς, με την έγκαιρη παρέμβαση των αρμοδίων Σωμάτων όλα πήγαν κατ’ ευχή αλλά και πάλι θα παραμείνουμε σε επιφυλακή για παν ενδεχόμενο».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved