Αγγελική Νικολούλη: Η νέα φωτό από τις διακοπές της, όπως δεν την έχετε ξαναδεί!
Showbiz

Αγγελική Νικολούλη: Η νέα φωτό από τις διακοπές της, όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Μπορεί για τις ανάγκες της παρουσίασης της εκπομπής της Φως στο Τούνελ να την έχουμε συνηθίσει με αυστηρά ταγιέρ και εξίσου αυστηρά σύνολα, όμως όταν πρόκειται για διακοπές, η Αγγελική Νικολούλη έχει άλλη... γκαρνταρόμπα!

Και όχι μόνο γκαρνταρόμπα αλλά και μία τελείως διαφορετική διάθεση, ταξιδιάρικη περισσότερο. Χωρίς σκοτούρες, άγχη και αγωνίες της καθημερινότητας.

Μπορεί η Αγγελική Νικολούλη να μην αποκαλύπτει τον προορισμό των διακοπών της όμως δεν μας αφήνει παραπονεμένους.

nikolouli-3.webp

Μετά τις φωτογραφίες που ανέβασε από σκαφάτες διακοπές της με φίλους, ανάμεσά τους και η στενή συνεργάτιδά της, ψυχοθεραπεύτρια Μανουσία Κυπραίου, η Μις Μαρπλ της ελληνικής τηλεόρασης ανέβασε σήμερα (18/7) άλλη μία φωτό από τις εξορμήσεις της στη θάλασσα και τον ήλιο στην οποία απεικονίζεται να φοράει ένα καπέλο, γυαλιά και να απολαμβάνει την υπέροχη θέα που είχε εκείνη τη στιγμή στο απέραντο γαλάζιο...

Μάλιστα στη λεζάντα της νέας αυτής φωτογραφίας έγραψε: «Με σκέψεις και εικόνες…»

Να θυμίσουμε ότι η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει στην αρχή της σεζόν για ακόμα μία χρονιά με την εκπομπή έρευνας Φως στο Τούνελ στους δέκτες μας η οποία είναι από τις μακροβιότερες της ελληνικής τηλεόρασης. Συνεχίζει ακάθεκτη από τη συχνότητα του Mega τις έρευνές της πάνω σε ανεξιχνίαστες υποθέσεις βρίσκοντας απαντήσεις σε αναπάντητα ερωτήματα και σκοτεινές ιστορίες γεμάτες μυστήριο.

Δείτε παρακάτω τη νέα φωτογραφία που ανέβασε:

361132721_1988119121523024_7063697471131071281_n.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved