Στέλιος Ρόκκος - Λελέn Γκόφα: Στη Λήμνο μετά την περιπέτεια τους στη Ρουμανία
Showbiz

Στέλιος Ρόκκος - Λελέn Γκόφα: Στη Λήμνο μετά την περιπέτεια τους στη Ρουμανία

Την πόρτα του σπιτιού τους στη Λήμνο πέρασαν τελικά ο Στέλιος Ρόκκος και η σύντροφός του, Λελέ Γκόφα. Το ζευγάρι επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την περιπέτεια που είχε σε ταξίδι του στη Ρουμανία.

Τέλος καλό όλα καλά για τον γνωστό τραγουδιστή και τη σύντροφό του, Λελέ Γκόφα, που το πρωί της Παρασκευής ήρθαν αντιμέτωποι με ένα δυσάρεστο συμβάν.

Όπως μας ενημέρωσε η σύζυγος του τραγουδιστή, οι δυο τους πήραν το πλοίο και επιτέλους έφτασαν στην Λήμνο. Η Λελέ Γκόφα ανέβασε μια φωτογραφία στα social media γράφοντας στη λεζάντα: «Σπίτι!».

lele.jpg

Το συμβάν συνέβη όταν το ζευγάρι ήταν στη Ρουμανία για roadtrip με τη μηχανή, μαζί με τον Ηλία Βρεττό με την Αναστασία Δεληγιάννη.

Το πρωί της Παρασκευής η σύζυγος του Στέλιου Ρόκκου μας ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι ενώ βρισκόταν σε μια καφετέρια, άγνωστοι έκλεψαν την τσάντα της, η οποία περιείχε χρήματα, πιστωτικές κάρτες, ταυτότητες και διπλώματα.

Αμέσως κατέφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, προκειμένου να πάρουν τα στοιχεία και να διαλευκάνουν την υπόθεση.

rokkos-lele.jpg

Όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία, η ίδια η Λελέ έκανε γνωστή την είδηση δημοσιεύοντας σχετικό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Στο εν λόγω βίντεο τη βλέπουμε να συνομιλεί με την αστυνομία από τα πρώτα λεπτά και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα με τον Στέλιο Ρόκκο.

lelegofa_357736523_5863839190387991_7343057860965457319_n.jpg

«Μου έκλεψαν την τσάντα μου …. Χρήματα -κάρτες -ταυτότητες -διπλώματα ΟΛΑ», έγραψε η Λελέ Γκόφα.

Η δε Αναστασία Δεληγιάννη, ακούγεται να λέει: «Αυτό πρέπει να καταγραφεί. Η Λελέ άφησε την τσάντα της σε εκείνο το τραπέζι, αλλά… Ψύχραιμη την βλέπω, μου λέει τράβα και κανένα story να το έχουμε να γελάμε. Ηλία τι έχεις να πει για αυτό; Καταλήξαμε στην αστυνομία;».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved