Η Έμιλυ Κολιανδρή και ο Χρήστος Λούλης χαμογελαστοί στις «Σφήκες» της Κιτσοπούλου στην Επίδαυρο
ARXONTIDIS MIXALIS
Showbiz

Η Έμιλυ Κολιανδρή και ο Χρήστος Λούλης χαμογελαστοί στις «Σφήκες» της Κιτσοπούλου στην Επίδαυρο

Η Έμιλυ Κολιανδρή και ο σύζυγός της Χρήστος Λούλης πήγαν στην Επίδαυρο και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε χαμογελαστούς και ευδιάθετους.

Η Έμιλυ Κολιανδρή και ο Χρήστος Λούλης παρακολούθησαν την πολυσυζητημένη θεατρική παράσταση «Σφήκες» της Λένας Κιτσοπούλου.

Ο φωτογραφικός φακός του NDP τους απαθανάτισε στις κερκίδες του θεάτρου, καθώς το ζευγάρι κάθονταν στη θέση του αλλά και έπειτα βρέθηκε στο πλάι ηθοποιών και συντελεστών της παράστασης.

3D0A8538.jpg

Και οι δύο κομψοί, έκλεψαν τις εντυπώσεις με την ηθοποιό, Έμιλυ Κολιανδρή, να εντυπωσιάζει με την προσεγμένη της εμφάνιση και της μαυρισμένη της σιλουέτα.

Η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα μπλε maxi φόρεμα που αγκάλιαζε τη μέση της και είχε λεπτομέρειες στο μπούστο. Το αποτέλεσμα όπως βλέπετε και στις φωτό είναι ιδιαίτερα κομψό και θηλυκό.

3D0A8545.jpg

Η ηθοποιός πρόσθεσε διακριτικά κοσμήματα και το κόκκινο κραγιόν της ταίριαξε γάντι με το σύνολο. Τέλος, έπιασε τα μαλλιά της σε έναν πλάγιο κότσο μιας και η βραδιά ήταν ιδιαίτερα ζεστή.

Ο σύζυγός της, ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης, επέλεξε ένα σατέν γκρι πουκάμισο, έκανε δηλαδή την καλύτερη επιλογή για την εποχή μιας και είναι δροσερό, αλλά και για την περίσταση καθώς δίνει μια διακριτική κομψότητα, και το συνδύασε με μια βερμούδα σε λευκό του πάγου.

3D0A7855.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved