Θέλεις να φας sushi και δεν ξέρεις να χρησιμοποιείς τα chopsticks; Η Σταυρούλα σου έχει τη λύση
Showbiz

Θέλεις να φας sushi και δεν ξέρεις να χρησιμοποιείς τα chopsticks; Η Σταυρούλα σου έχει τη λύση

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή μετά το τέλος του Survivor All Star απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και δημοσίευσε ένα επικό βίντεο στο λογαριασμό της στο TikTok, όπου μας έδειξε πως να φάμε sushi κι ας μην ξέρουμε να χρησιμοποιούμε τα chopsticks.

Και μπορεί να είχε μια δυσκολία με τα chopstiks, όμως βρήκε τη λύση άμεσα και έφαγε και με το παραπάνω…

Η Σταυρούλα βρήκε την λύση και είναι μια καλή ιδέα για όλους όσους δεν γνωρίζουμε πως να τα χρησιμοποιούμε.

stavroulachrysaeidi_293361946_1036900080527702_8658229611931998790_n-(1).jpg

Μάλιστα σχολίασε το βίντεό της γράφοντας: «Εσείς τρώτε με chopsticks ???? Για πείτε??? Εντωμεταξύ μέχρι να πετύχει έφαγα όλα τα ρολάκια»!

Να σας θυμίσουμε ότι σε πρόσφατη συνέντευξή της, είχε πει:

«Τίποτα δεν έχει γίνει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Έγινε τόσος ντόρος για το τίποτα. Τα προσωπικά μου δεν αφορούν κανέναν και ειδικά παίκτες του Survivor. Απλά ήθελαν να κάνουν ντόρο. Μπορεί να υπάρχει φιλία ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα, δεν είναι πάντα το ερωτικό κομμάτι στη μέση. Ότι υπάρχει μεταξύ μας είναι καθαρά φιλικό».

Και είχε τονίσει: «Κάνω παρέα με τον Στέλιο Χανταμπάκη, ήρθαμε πολύ κοντά από το ταξίδι, πριν καν φτάσουμε στον Άγιο Δομίνικο. Προτίμησα να τον γνωρίσω και να αφήσω όλα αυτά που έλεγαν τότε, γιατί ξέρουμε τι γίνεται με το μοντάζ. Είναι υπέροχος...Είναι τιμή μου να λέει ο κόσμος ότι είμαι η καλύτερη παίκτρια που έχει περάσει από το Survivor».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved