Σάσα Σταμάτη: Η σοκαριστική εικόνα με τα ελάφια στην καμένη περιοχή της Μάνδρας
Showbiz

Σάσα Σταμάτη: Η σοκαριστική εικόνα με τα ελάφια στην καμένη περιοχή της Μάνδρας

H Μάνδρα Αττικής έχει πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές και η Σάσα Σταμάτη που έχει το σπίτι της στην περιοχή δημοσίευσε μία  φωτογραφία μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε τα προηγούμενα 24ωρα στον λογαριασμό της στο instagram.

Η Σάσα Σταμάτη βρέθηκε στο σημείο όπου είχε πάρει φωτιά και απαθανάτισε κάποια ελάφια που ζουν στην περιοχή, καταγγέλλοντας πως παρότι ένας φίλος της ειδοποίησε την φιλοζωική για να τα μαζέψει, δεν πήγε κανένας στο σημείο.

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος ανέφερε: «Τα ελαφάκια στην περιοχή της Κιάφας σώθηκαν. Ο φίλος μου Δημήτρης Τσάμος πήρε τη φιλοζωική αλλά κανείς δεν πήγε να τα μαζέψει».

sasastamata_343977956_2107259712797497_496005073067004929_n.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι στην εκπομπή, Καλοκαίρι #Yes είχε αναφέρει:

«Ήμουν στην εφημερίδα και ξαφνικά βλέπω σε όλα τα σάιτ ότι η φωτιά χτυπάει τη Μάνδρα. Με έπιασε πανικός. Έφυγα αμέσως, πήγα στη Νέα Ζωή.

Ο κόσμος ήταν πανικόβλητος, έκλαιγαν, προσπαθούσαν να σώσουν την περιουσία τους. Λένε ότι πάνω από όλα είναι η ανθρώπινη ζωή.» είπε η Σάσα Σταμάτη η οποία μένει στην Μάνδρα με την οικογένειά της.

Και πρόσθεσε: «Φυσικά και είναι αλλά όταν καίγεται το σπίτι σου, ό,τι χτίζεις τόσα χρόνια τι θα μείνει; Εγώ προτιμώ να καεί το σπίτι μου και να σωθεί μια οικογένεια. Εγώ μένω στο κέντρο της Μάνδρας και είναι δύσκολο.

Πήγα μια βόλτα στη Νέα Ζωή, είναι λίγο καλύτερα. Αλλά είναι μια περιοχή που δεν αντέχει άλλο. Έχουμε τις πλημμύρες, χάθηκαν τόσοι άνθρωποι. Τώρα έχουμε τις φωτιές, δηλαδή κάπου ψυχικά…»

Και τόνισε: «Δεν ενδιαφέρεται κανένας, ότι κάνουμε μόνοι μας. Είδα τον κόσμο με τις μάνικες τον κόσμο να παλεύει. Ούτε πυροσβεστικά, ούτε τίποτα. Προφανώς και τα σώματα κάνουν ότι μπορούν αλλά χθες στη Μάνδρα δεν υπήρχαν πυροσβεστικά για αρκετή ώρα.»

Και υπογράμμισε: «Η Μάνδρα έχει κλατάρει, κάνουμε τον σταυρό μας μη βρέξει, τώρα μην πιάσει φωτιά. Και είναι άνθρωποι του μεροκάματου.

Οι άνθρωποι είναι βιοπαλαιστές, δεν γίνεται άλλο. Είναι πολύ υπερήφανοι, δεν βγήκαν να βρίσουν ή να κατηγορήσουν κανέναν.»

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε!

sasa-elafia-mandra-attikis.webp

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved