Συγκλονίζει η Ελισάβετ Μουτάφη: «Μιλούσαμε συνεχώς μέχρι την ημέρα που έφυγε»
Showbiz

Συγκλονίζει η Ελισάβετ Μουτάφη: «Μιλούσαμε συνεχώς μέχρι την ημέρα που έφυγε»

 Η Ελισάβετ Μουτάφη μίλησε για τον θάνατο του πατέρα της και πόσο δύσκολα διαχειρίστηκε αυτή την απώλεια.

Η ηθοποιός έχασε τον πατέρα της τον Μάρτιο του 2022, πριν από ένα χρόνο και είχε δημοσιεύσει και ένα σπαρακτικό μήνυμα στα social media: «Μπαμπά μου, μπαμπά μου, δεν θα σου πω αντίο , ξέρω ότι μόλις φωνάξω μπαμπά θα είσαι εδώ! Αφού το ξέρω! Σ' αγαπάω! Πήγαινε τώρα στον Μίκη σου, στον Γρήγορη σου, στο Μανό σου , στον Οδυσσέα σου.. στην Λούνα σου…. Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου όλους του γιατρούς και τους Νοσηλευτές του Σωτηρία που σε αγάπησαν και σε φρόντισαν τόσο πολύ….».

moutadi.jpg

Η Ελισάβετ Μουτάφη μιλώντας για την απώλεια του πατέρα της στο περιοδικό ΟΚ, ανέφερε: «Ε, ναι. Τον έχασα πέρσι. Με διαμόρφωσε σε όλα τα επίπεδα. Ο μπαμπάς μου ήταν τραγουδιστής στο Περιβόλι του Ουρανού, μάλιστα ο Μίκης Θεοδωράκης του είχε προτείνει στη Χούντα να πάει μαζί του στο Παρίσι. Μετά ασχολήθηκε με το εμπόριο. Μιλούσαμε συνεχώς, μέχρι τη μέρα που έφυγε.

moutafi-(2).jpg

Τον είχα κοντά μου, ερχόταν στο σπίτι, πήγαινε τον σκύλο βόλτα, του είχα τεράστια αδυναμία. Το διαχειρίζομαι δύσκολα, αλλά έτσι πρέπει να γίνει. Τον έχω κάθε μέρα στο μυαλό μου, δεν σταματώ να λέω «μπαμπά» για οτιδήποτε μου συμβαίνει, είναι στο DNA μου έτσι κι αλλιώς.»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved