Δαλάκα: Χαμός στο twitter με φώτο της από το Survivor με σάντουιτς στα χέρια - Η απάντησή της
Showbiz

Δαλάκα: Χαμός στο twitter με φώτο της από το Survivor με σάντουιτς στα χέρια - Η απάντησή της

Χαμός στο twitter με την Κατερίνα Δαλάκα που γέμισε το εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες της που κρατά σάντουιτς ανά χείρας όταν ήταν στο survivor all star.

Να σας θυμίσουμε ότι τόσο η Κατερίνα Δαλάκα όσο και η Ασημίνα Χατζηανδρέου κατηγορήθηκαν από τον Νίκο Μπάρτζη ότι χρησιμοποίησαν κινητό στην παραλία του Αγίου Δομίνικου και αποβλήθηκαν από το ριάλιτι επιβίωσης, παρόλο που ποτέ οι δυο παίκτριες δεν επιβεβαίωσαν ότι χρησιμποίησαν κινητό.

Μήνες μετά την αποχώρησή τους από το παιχνίδι, ένας λογαριασμός στο Twitter ανέβασε φωτογραφίες με την Κατερίνα Δαλάκα να έχει στα χέρια της σάντουιτς και έχει γίνει χαμός στο twitter με αυτές τις φωτογραφίες.

katerina_dalaka_357796173_818672256196455_4391718830831953744_n.jpg

Η ίδια απάντησε μέσω instagram:

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον “μπάτμαν”, που ανέβηκαν αυτές οι φωτογραφίες που τρώω τα σάντουιτς, στο Twitter, μετά από 7 μήνες. Ανέβηκαν τώρα αυτές οι φωτογραφίες, γιατί άραγε αυτό το expose. Βέβαια από την άλλη, έλεγα την αλήθεια παιδιά, σάντουιτς έφαγα. Αυτές οι φωτογραφίες υπήρχαν μόνο σε δύο κινητά, στου local και στου ανθρώπου που πλήρωσε τα σάντουιτς. Τα συμπεράσματα δικά σας».

Δείτε τα σχόλια στο twitter, αλλά και την απάντησή της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved