Δεν έχει τέλος ο Γολγοθάς του Σπύρου Φωκά: Στην εντατική η σύζυγός του, Λίλιαν μετά από έμφραγμα!
Showbiz

Δεν έχει τέλος ο Γολγοθάς του Σπύρου Φωκά: Στην εντατική η σύζυγός του, Λίλιαν μετά από έμφραγμα!

Με οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η σύζυγος του Σπύρου Φωκά, Λίλιαν μετά από πολλές περιπέτειες που είχαν οι δυο τους την εβδομάδα που πέρασε. 

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα που ξέσπασε η καταστροφική πυρκαγιά στο Λουτράκι, πολύ κοντά στο οποίο ζει μόνιμα ο μεγάλος ηθοποιός μαζί με τη σύζυγό του.

Λίγες ώρες μετά, η Λίλιαν Φωκά έκανε γνωστό μέσα από τη σελίδα της στο Facebook πως ο σύζυγός της χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο στην Κόρινθο λόγω σοβαρών αναπνευστικών προβλημάτων που παρουσίασε λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που δημιούργησε στην περιοχή η φωτιά.

fokas-(4).webp

Και ενώ εκείνος αναρρώνει από τα προβλήματα που του παρουσιάστηκαν, η Λίλιαν Φωκά από την πίεση προφανώς που δέχτηκε λόγω του κινδύνου που είδε να παραμονεύει εξαιτίας της φωτιάς, δεν άντεξε και κατέρρευσε μετά από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη.

Η Λίλιαν Φωκά νοσηλεύεται στην Εντατική και σύμφωνα με όσα αναφέρει στενό συγγενικό πρόσωπο του ζευγαριού στην Espresso: «Η Λίλιαν έχει αγχωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια με όσα συμβαίνουν στον Σπύρο και στην ίδια. Τα οικονομικά προβλήματα τούς έχουν καταβάλει και τους δύο, με αποτέλεσμα πλέον να κινδυνεύει και η ζωή τους από το άγχος».

fokas.jpg

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σπύρος Φωκάς αγνοεί την περιπέτεια υγείας της γυναίκας του προκειμένου να μην επιβαρυνθεί ψυχολογικά η κατάσταση της υγείας του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved