Η Δέσποινα Βανδή έχει γενέθλια και η ευχή είναι μια! «Σου αξίζουν το φεγγάρι και τα αστέρια»
Showbiz

Η Δέσποινα Βανδή έχει γενέθλια και η ευχή είναι μια! «Σου αξίζουν το φεγγάρι και τα αστέρια»

Γενέθλια έχει σήμερα (22-07) η Δέσποινα Βανδή και στα 54 της χρόνια ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της. 

Αυτές τις μέρες η Δέσποινα Βανδή απολαμβάνει το πρώτο κύμα των καλοκαιρινών της διακοπών παρέα με τον αγαπημένο της, Βασίλη Μπισμπίκη στην Κρήτη με το ζευγάρι να μας έχει ήδη δώσει μια γεύση από τις όμορφες στιγμές του στο νησί!

d8b12f8c-despina-vandi.jpg

Η γενέθλια μέρα της ξεκίνησε με τις πιο θερμές ευχές από την κόρη της, Μελίνα.

«Χρόνια πολλά στην καλύτερη μαμά, στον καλύτερο άνθρωπο που θα μπορούσε να μας δώσει το σύμπαν! Είμαστε ευγνώμονες! Σου αξίζουν το φεγγάρι και τα αστέρια» έγραψε η 19χρονη κόρη της ανεβάζοντας μια απίθανη κοινή φωτογραφία τους.

Δες το story της στη gallery

Και σίγουρα η Δέσποινα Βανδή έχει κάνει το χρόνο σύμμαχό της αφού η εικόνα της δεν συμβαδίζει με τον αριθμό 54. Και για αυτό έχει τα μυστικά της τα οποία μάλιστα έχει αποκαλύψει! «Δεν στερούμαι τίποτα και τρώω απ’ όλα. Απλά, συνήθως όταν δουλεύω έχω παραπάνω καύσεις οπότε αυτό με βοηθάει και χαλαρώνω, κατά κάποιο τρόπο, λίγο περισσότερο. Γι’ αυτό και όταν σταματάω τη δουλειά πάντα παίρνω 2-3 κιλά. Αλλά, γενικότερα, τηγανιτά δεν υπάρχουν στις διατροφικές μου συνήθειες ιδιαίτερα. Γλυκά, ενώ μου αρέσει η σοκολάτα δεν θα φάω μια πάστα σοκολάτας, αλλά θα φάω μια σοκοφρέτα ή μια μικρή μπάρα σοκολάτας. Επίσης, όταν έχω πρεμιέρα ή μια εμφάνιση σίγουρα θα μπω σε πρόγραμμα διατροφής ένα μήνα νωρίτερα», έχει αποκαλύψει για τη διατροφή της ενώ η γυμναστική είναι στο καθημερινό της πρόγραμμα.

vandi-(8).jpg

Σχετικά με το αν έχει κάτι «πειράξει» πάνω της, η ίδια έχει πει πως:

«το θέμα της ηλικίας αφορά για κάποιο λόγο μόνο τις γυναίκες. Γιατί δεν αφορά τους άντρες; Γιατί εμένα με ρωτάνε διαρκώς: ‘’Θα κάνετε κάτι στο πρόσωπό σας;’’ – ‘’Έχετε κάνει lifting;’’ Δεν έχω δει κανέναν από σας να ρωτάει έναν άντρα: ‘’Έχετε βάλει μαλλιά ή έχετε κάνει λιποαναρρόφηση; Έχω συναδέλφους άντρες που έχουν κάνει πάρα πολλά πράγματα, όμως δεν τους ρωτάνε ποτέ για όλα αυτά. Σαν να πρέπει να απολογηθούμε εμείς οι γυναίκες για το χρόνο που περνάει σε σχέση με το φύλο μας. Η κάθε γυναίκα λοιπόν πρέπει να είναι και να φέρεται όπως αισθάνεται μέσα της. Δεν μπορεί να σκέφτεται την ηλικία της και να λειτουργεί διαφορετικά Εγώ τώρα, ας πούμε, την ώρα που θα ανέβω στη σκηνή δεν σκέφτομαι την ηλικία μου», έχει πει

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved