Άλλος άνθρωπος στις διακοπές της η Ανθή Βούλγαρη!Η σπάνια φωτό με μαγιό στην αγκαλιά του συζύγου της
Showbiz

Άλλος άνθρωπος στις διακοπές της η Ανθή Βούλγαρη!Η σπάνια φωτό με μαγιό στην αγκαλιά του συζύγου της

Αυλαία έριξε την περασμένη εβδομάδα η εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega και η Ανθή Βούλγαρη ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η παρουσιάστρια πέταξε από πάνω της το αυστηρό look που απαιτεί το γυαλί και φυσικά κάθε είδους make up και στιλιζάρισμα, φόρεσε το μαγιό της και πόζαρε όπως ποτέ άλλοτε στην αγκαλιά του συζύγου της σε μια σπάνια κοινή τους φωτογραφία.

Το ζευγάρι αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις διακοπές του μακριά από τη ζεστή πρωτεύουσα και τις υποχρεώσεις.

anthivoulgari_311832869_581564090393529_4439859153631186807_n.jpg

Όπως θα δεις και στο story που ανέβασε η όμορφη Ανθή, δείχνει εντελώς διαφορετική από την εικόνα που είχαμε συνηθίσει καθημερινά μέσα από την εκπομπή της στο Mega. Φυσικά ανάμεσα σε άλλα που απολαμβάνει είναι οι περισσότερες ώρες ύπνου καθώς η ίδια έχει πει πως:

«Κάθε μέρα ξυπνάω γύρω στις 3.45. Ντους, πρωινό, καφές στο χέρι και ξεκινάμε! Μέχρι και τις 3 μ.μ. είμαι στο κανάλι. Επιστρέφω σπίτι, μαγειρεύω, παίζω με τον σκύλο μου, τη Λάρα, κοιμάμαι καμιά ώρα και το απόγευμα το περνάω στο γυμναστήριο. Ακολουθούν τα Δελτία Ειδήσεων, η βραδινή σύσκεψη και ύπνος. Το πρωινό είναι απαιτητικό. Χάνω σίγουρα πολλές ώρες ύπνου».

Δες τη φωτό της στη gallery

«Πάνω απ’ όλα και το λέμε μέσα από την ψυχή μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που και φέτος μάς δείξατε εμπιστοσύνη, ήσασταν κοντά μας και στα δύσκολα και στις χαρές μας. Γινόμαστε όλοι μια πρωινή παρέα και το νιώθουμε», είχε πει η ίδια το φινάλε της εκπομπής.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved